"Bebe"
"Bebe"

Kako je anonimni klinac postao najveća Fergijeva greška: Kad sam video ponudu mislio sam da me neko zaj....a!

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.01.15. | 21:40

Neverovatna sudbina Bebea...

Bebe

Pojavio se potpuno niotkuda, nestao je bez traga! Karijera Bebea doživela je potpuno nenadani uspon leta 2010. godine, kada je na adresu tadašnjeg kluba, Vitorije Gimaraiš, stigla ponuda Mančester junajteda vredna blizu 9.000.000 evra. Sam Aleks Ferguson jednom prilikom je priznao da nikada na delu nije video momka koji nijednom nije obukao dres prvog tima Vitorije, a kasnije se ispostavilo da je Bebe možda i najveći promašaj u istoriji Crvenih đavola. 

Izabrane vesti

Fudbaler koji sada igra u španskoj Kordobi, kao pozajmljen igrač Benfike u razgovoru za špansku Marku otkrio je da nije mogao da veruje svojim očima kada je video da ga na stolu čeka poziv Mančester junajteda.
"Imao sam ugovor sa klauzulom od oko devet miliona evra, a jednog dana su me samo pozvali čelnici kluba i rekli da postoji klub koji je spreman da plati tu cenu. Došao sam u klupske prostorije i video da je u pitanju Mančester junajted. Mislio sam da me neko zaj....a", rekao je Bebe i nastavio:
"Ali, otišao sam tamo. Mnogo sam naučio od Fergusona i zahvalan sam mu na svemu. Šta je pošlo naopako? Pa, bio sam usamljen, dete... Tada nisam znao šta ću sa sobom. Sada sam mnogo zreliji i bolji čovek", zaključio je 25-godišnji napadač.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaBebe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara