Kako je propao Evandrov transfer u Santos

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.19. | 15:21

Bivši igrač Crvene zvezde dogovorio lična primanja, ali nije bilo dovoljno vremena da se transfer privede kraju

Brazilski vezista Evandro Gebel juče je bio nadomak prelaska u brazilski Santos, ali transfer ipak nije završen zbog vremenskih ograničenja poslednjeg dana prelaznog roka za međunarodne trasnfere u Brazilu.

Kako javlja tamošnja Gazeta Esportiva dogovor je postignut u sredu oko 18 časova, ali zbog vremenske razlike u odnosu na Englesku (plus četiri sata) nije bilo dovoljno vremena da se sve privede kraju.

Izabrane vesti

Bivši igrač Crvene zvezde je prihvatio platu od 46.000 evra mesečno (oko 550.000 godišnje), uz bonus od 80.000, dok bi komisiji koja je završavala transfer pripadalo takođe 46.000 evra.
"Problem je bio trenutak u kompletnoj operaciji koji je zahtevao mnogo posla", poručio je predsednik Santosa Žoze Karlos Peres.

Evandru ugovor sa Halom ističe u 30. juna ove godine, kada će konačno biti u situaciji da pronađe novu sredinu za sebe. Ipak, sada je propustio priliku da se u idealnom trenutku vrati u svoju domovinu. Karijeru je započeo u Atletiko Paranenseu, iz kojeg je išao na pozajmice u Gojas, Palemiras, Atletiko Mineiro i Vitoriju.

Za Crvenu zvezdu je nastupao u sezoni 2011/2012, a kasnije igrao sa Estoril i Porto, dok je u Hal stigao u januaru 2017. godine za obeštećenje od 2.500.000 evra i potpisao ugovor na dve i po godine.

Foto: Reuters


tagovi

Evandro Gebel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara