""
""

Kako slavi svlačionica Partizana (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.09.16. | 10:31

Euforija u Humskoj, pogledajte scene ispod južne tribine i unutar stadiona

Euforija! Maltene zaboravljeno stanje duha u Partizanu. Patnja skupljana usled rane eliminacije iz Evrope, te učestalih posrtanja u Superligi kao da se pretvorila u gnev fudbalera crno-belih, koji su više na agresiju, energiju i „o-rok“ nego na fudbalske ideje savladali Crvenu zvezdu, pa je i razumljivo što su posle pobede u 152. večitom derbiju pali u trans.

Videlo se to odmah posle gola Leonarda da Silve Soze, kad su maltene svi igrači, plus rezervisti, odtrčali ispod južne tribine i pohitali u zagrljaj strelcu odlučujućeg gola, da bi veliko, pravo, slavlje nastalo kad je sudija Milorad Mažić odsvirao kraj meča, a izabranici Marka Nikolića se sjatili pred Grobarima.

Izabrane vesti

Na ramenima saigrača najpre je završio novi junak Partizana, Leonardo, da bi na kraju u vazduh „poleteo“ i kapiten Saša Ilić, koga su saigrači opasipali poznatim stihovima:
„Ja bih da igra još malo“.

Sa terena i atletske staze, slavlje se prenelo i u svlačionicu crno-belih. Sudeći prema fotografijama sa zvaničnog sajta Partizana, u njemu su prednjačili fudbaleri koji uopšte nisu igrali, poput Dušana Vlahovića, Miroslava Bogosavca ili Nemanje Stevanovića, što bi trebalo da ilustruje prisustvo timskog duha.

Naravno, igrači su odali priznanje i šefu struke Marku Nikoliću za sjajnu taktičku postavku, a zagrljaji trenera sa saradnicima i fudbalerima, posebno Sašom Ilićem, jasan su dokaz da je za kratko vreme promenio ambijent u svlačionici, u kojoj je, još od vremena Ivana Tomića ostala na zidu poruka u vidu citata Džona Ficdžeralda Kenedija:
„Ako ne mi, ko? Ako ne sada, kada?“

Partizan - sada!

(FOTO: FK Partizan, Star sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša IlićFK PartizanMarko Nikolić152. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara