""
""

KAKVA LUDNICA NA OLIMPIKU! Flokari srušio Juve u 93. minutu i odveo Lacio u finale kupa! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.01.13. | 22:42

Rimljani izbacili Staru damu nakon velike drame u završnici meča – 2:1

 

Lacio je prvi finalista Kupa Italije! Rimljani su na Olimpiku savladali Juventus pogotkom Serđa Flokarija u 93. minutu i zahvaljujući remiju u Torinu (1:1) eliminisali šampiona Italije u polufinalnom okršaju – 2:1 (0:0)

Izabrane vesti

Iako je meč u rimskom hramu fudbala do nadoknade vremena praktično samo obeležila majstorija Ledezme u 53. minutu, koju je u gol glavom pretvorio Alvaro Gonzales, prava drama je usledila u nadoknadi vremena.

Već kada je pomoćni sudija pokazao da će meč bez razloga biti produžen šest minuta, bilo je jasno da je Juve od arbitara dobio veštačko disanje. Ipak, fudbalerima Stare dame je bilo potrebno samo dva minuta da preko Vidala, a nakon očajne reakcije defanzivaca Lacija, dođu do izjednačenja i ponadaju se produžecima.

Ipak, Rimljani su već u sledećem napau preko Serđa Flokarija još jednom zapalili Olimpiko i došli do presudnog pogotka, ali je Juventus već u narednom naletu mogao do plasmana u finalale. Međutim, Klaudio Markizio je u 94. minutu uspeo bukvalno sa pola metra da promaši gol Federika Marketija i slavllje u Rimu je moglo da počne.

Revanš meč drugog finala između Intera i Rome zakazan je za 17. april. Vučica je u prvom okršaju slavila sa 2:1, pa bi vrlo lako moglo da se desti da prvi put u finalu Kupa Italije gledamo rimski derbi!


(FOTO: Action images)

 


tagovi

EvropaItalijaJuventusKup ItalijeLacioSerđo Flokari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara