""
""

Kapelo ljut što je nastavljeno, Brnović se izvinjava zbog nenormalnih navijača

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.03.15. | 23:59

Selektor Rusije tvrdi da je delegat naterao njegove igrače da opet izađu na teren, starteg Crne Gore strepi za crnogorski fudbal

Selektorima Crne Gore i Rusije nije ostavljena mogućnost da posle meča pričaju o fudbalu. Ružne scene na stadionu pod Goricom i prekid meča su izazvale razočarenje na obe strane.

Izabrane vesti

Starteg crnogorskog tima, Branko Brnović je tužno posle meča konstatovao da meč nije mogao da bude nastavljen i izvinio se protivnicima iz Rusije.
“Izvinjavam se fudbalerima i stručnom štabu Rusije na svemu što se desilo. Normalno je da utakmica bude prekinuta, nakon što je incident ponovljen. Nisu svi navijači isti jer postoji jedna grupa koja nije normalna i koja nam pravi probleme već dugo vremena. To nisu pravi navijači… Najviše mi je žao igrača. Oni su utučeni i niko od njih ne zna da kaže bilo šta, a ne znam šta bih i ja rekao posle svega. Sada smo izgubili sve šanse u kvalifikacijama, a čeka nas i igranje pred praznim tribinama. Ko zna šta će biti s našim fudbalom… Imamo Dejana Savićevića koji je ime u svetskom fudbalu i ima veliki ugled u UEFA, pa se nadamo da će uspeti da popravi situaciju. Ne preostaje nam ništa drugo nego da u narednim mečevima napravimo što bolji rezultat”, rekao je Brnović posle meča.

Selektor Rusije, Fabio Kapelo je bio vrlo jasan sa stavom da meč nije smeo da bude nastavljen ni posle prvog prekida…
“Nisam video trenutak kada je pogođen Akinfejev, video sam ga samo putem televizijskog snimka. Znam da je naš golman hospitalizovan i da ima opekotine na vratu. Utakmica posle toga nije smela da bude nastavljena, ali je delegat rekao da nastavimo i mi smo morali da to uradimo. Mislim da je meč pravilno prekinut”, rekao je italijanski stručnjak.

(FOTO: Action images)


tagovi

Rusijareprezentativni fudbalreprezentacija Rusijereprezentacija Crne GoreKvalifikacije za EURO 2016Fabio KapeloEvropaCrna GoraBranko Brnović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara