"Darko Zorić"
"Darko Zorić"

Kapitalac iz Čačka se ne vraća u Grčku, Zorića zovu iz Rusije i Portugalije

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.12.15. | 12:52

“Klubovi su za svaki respekt“, kaže 22-godišnji ofanzivni vezni iz Borca, koji bi mogao da napusti stadion kraj Morave već u zimskom prelaznom roku

Darko ZorićCrvenoj zvezdi, tačnije Draganu Džajiću, izmakao je za dlaku januara 2014. godine. AEK je iskoristio situaciju, ali Darko Zorić u Grčkoj nije dobio pravu šansu. I teško da će se tamo i vraćati, iako je posle blistavih partija u dresu čačanskog Borca svima jasno pokazao da nije slučajno kao član Čelika bio najbolji fudbaler crnogorskog šampionata 2013. godine.

Posle het-trika u kanonadi Borca protiv Crvene zvezde telefon konstantno zuji. Kad mu se malo "ohladio" mobilni aparat Zorić je za MOZZART Sport pričao mirno i staloženo.
"Zvali su me iz mog kluba AEK-a, pošto sam na pozajmici u Borcu, ali se verovatno neću vraćati u Grčku", kaže Zorić i nastavlja. "Šta želim? Da igram i napredujem iz dana, u dan... Dolazak u Čačak pokazao se kao pun pogodak".

Izabrane vesti

Dakle tačne su priče da su mnogi klubovi zagrizli? 
"Svima dajem broj mog menadžera, bilo je puno poziva, više  ozbiljnih klubova, baš ozbiljnih".

Nećeš nam reći o kojim timovima se radi? U teškoj finansijskoj situaciji u kojoj je Borac vrlo lako bi moglo da se desi da klub bude prinuđen da se sa 22-godišnjim ofanzivnim veznim rastane već u zimskom prelaznom roku?
"Mogu da kažem dve zemlje, Rusija i Portugalija, ali su klubovi za svaki respekt".

Kakvo je stanje sa reprezentacijom Crne Gore?
"U reprezentaciji sam debitovao, ali želim da postanem standardan igrač i član Sokolova. To se postiže konstantno dobrim partijama".

Misija u Čačku još nije završena?
"Idemo u Ivanjicu, kuburim sa primicačem, tri dana se oporavljam, idem na terapije, biću u protokolu, pa ako zagusti, tu sam da uskočim, mada nije isključeno ni da počnem meč. Šta da kažem, poštujemo Javor, ali moramo da ponovimo dobru igru i izborimo povoljan rezultat", zaključio je Zorić razgovor za MOZZART Sport.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press.


tagovi

SuperligaSrbijaDarko ZorićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara