"Milovan Milović"
"Milovan Milović"

Kapiten Milović: Razočaraćemo one koji sele Javor u drugu ligu

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.03.14. | 13:18

"Zaslužujemo elitu", tvrdi iskusni štoper kluba iz Ivanjice

Milovan MilovićŠampionska trka Crvene zvezde i Partizana mesecima je prva tema fudbalske Srbije, ali borba za opstanak u eliti nije ništa manje dramatična. Rad, Javor, Donji Srem, OFK Beograd, Radnički 1923, Sloboda i Voždovac u borbi za još jednom sezonom  u Superligi, a između njih samo pet bodova.

Kapiten Javora Milovan Milović, ipak, uveren je da klub iz Ivanjice neće biti među gubitnicima.
"Mnogi nas već sele u niži rang takmičenja, ali oni će biti razočarani, jer ćemo dokazati da smo tim koji zaslužuje elitu. Ima još dosta da se igra i biće prilike da nadoknadimo ono što smo na početku propustili. Neće biti iznenađenje ako popravimo bodovni saldo nakon susreta sa Voždovcem", rekao je Milović Tanjugu.

Izabrane vesti

Duel sa Voždovcem igra se u Beogradu u subotu od 14 sati što čak može da raduje navijače gostujućeg tima s obzirom na to da Javor u Ivanjici nije osetio slast pobede još od avgusta prošle godine kada je šokirao Crvenu zvezdu.
"Na neki način stvorio se kompleks domaćeg terena. Nadigramo svakog protivnika, stvorimo brojne šanse, ali kao da je mreža protivnika začarana, a to se dogodilo i u prošlom meču protiv Donjeg Srema. U subotu gostujemo kvalitetnoj ekipi, ali verujem da se možemo vratiti neporaženi", rekao je trener Javora Predrag Ristanović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag RistanovićMilovan MilovićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara