"adut Golubova: Vladimir Torbica"
"adut Golubova: Vladimir Torbica"

Kapiten Subotičana želi bod u Beogradu: I Zvezda je ranjiva!

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.03.16. | 15:35

"Poznat je kvalitet lidera Superlige, u odličnoj su formi i tabela sve govori, ali mi verujemo u naše kvalitete", poručuje Vladimir Torbica

adut Golubova: Vladimir Torbica

Fudbaleri subotičkog Spartaka i sa igračem manje uspeli su da izbore pozitivan rezultat u polufinalu Kupa Srbije i duelu sa beogradskim Partizanom (0:0). Prvotimac Plavih golubova Vladimir Torbica za MOZZART Sport kaže da je cilj ekipe bio da se ne primi gol u Humskoj.
„Bilo je teško naročito kada smo ostali sa desetoricom igrača. Partizan nas je pritiskao, igrao ofanzivno, ali smo se umešno odbranili. Naravno imali smo i dosta sreće koju smo zaslužili velikom srčanošću i borbom tokom cele utakmice“, ističe za naš portal Torbica.

Izabrane vesti

Pružali ste dobre partije i u šampionatu Srbije?
„Zasluženo smo pobeđivali u Superligi Srbije i osvajali bodove. Malo mi je mučno od nekih komentara koji su se provlačili kroz različite medije“.

KVOTE ZA OVAJ MEČ POGLEDAJTE OVDE

Ipak, nema vremena za veliko slavlje jer ste i dalje u opasnoj zoni, a očekuje vas duel sa Crvenom zvezdom?
„U kratkom vremenskom razmaku igramo sa oba večita rivala. Poznat je kvalitet lidera Superlige, u odličnoj su formi i tabela sve govori. I mi verujemo u naše kvalitete, Beograđani nisu ne ranjivi, bod bi nam bio po meri“.

U Beogradu nećete biti kompletni?
"Tumbasević je zaradio crveni karton u duelu sa Partizanom, a Farkaš je ranije povređen. No, mi imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača i optimisti smo pred meč sa Zvezdom“, zaključio je kapiten Vladimir Torbica.

Utakmica Crvena zvezda - Spartak igra se u subotu od 18 sati.

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)

 

tagovi

Vladimir TorbicaSuperligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara