"Katai i Parker posle meča"
"Katai i Parker posle meča"

Katai se ljutio, Parker sleže ramenima: Dešava se! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.03.15. | 20:42

Naravno, nesporazum je rešen još na terenu

Katai i Parker posle mečaDobru iz Jagodine Aleksandar Katai potvrdio je i u večerašnjem izdanju u sudaru sa Vojvodinom. Čini se da je trener Nenad Lalatović pronašao pravo mestom kontroverznom momku iz Srbobrana. Katai je počeo da igra fudbal  kao periodu kada je nosio dres Vojvodine i samo zahvaljujući sebičnosti Džošue Parkera nije otvorio goleadu protiv Novosađana.

Ipak, on pred novinarima pojavio baš u društvu reprezentativca Antigve. Sa osmehom na licu. Pobeda je obrisala sve negativno.
"Možete meni da čestitate, jer sam sve uradio, ali gol je njegov. Na snimku se možda stvorio utisak da smo u isto vreme udarili loptu, ali ju je Parker poslednji dotakao. Bio sam malo ljut na njega, jer bi bila velika šteta da je sudija digao ofsajd zastavicu. Pitanje je u kom smeru bi otišla utakmica. Ali brzo smo to rešili. Sada je sve u redu među nama", poručio je nasmejani Katai.

Izabrane vesti

Sam Paker je bio svestan gluposti koju je napravio u tom šestom minutu, ali se ni on nije previše  zanimao time. Svestan da su dva druga gola Zvezde bacila sve drugo u senku.
"Nemam objašnjenje. Takve stvari se dešavaju u fudbal. Lopta se jednostavno našla ispred mene i ja sam je kao napadač insiktivno šutnuo. Na kraju je sve dobro ispalo", rekao je Parker, koji je pohvalio navijače na podršci.
"Sviđa mi se atmosfera. Navijači su pozitivno ludi".


tagovi

SuperligaSrbijaDžoš ParkerFK Crvena zvezdaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara