"Gvardioline neprikladne poruke na Tviteru"
"Gvardioline neprikladne poruke na Tviteru"

Katalonski košmar: Blaugrana kupila navijača Reala koji ju je nazivao prostitukom?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.15. | 21:38

Veoma čudan poslovni potez Barselone

Gvardioline neprikladne poruke na TviteruBuran dan u Kataloniji. Iščekujući vest da je Brazilac Robert prošao lekarske preglede pojavila se zvanična informacija: Barselona je svom B timu pridodala trojicu novajlija. Iz Sevilje je stigao levi bek Moj (21), vezista Kornelje Ćemi (20) i napadač Alkorona Serđi Gvardiola. Informacija koja bi u normalnim uslovima zaintrigirala samo najveće fanatike među Barsinim fanovima, ali ovaj put nije tako. Gvardiola je uzburkao dugove.

Madridski mediji verovatno su nešto nanjušili još ranije, pa je otprilike u isto vreme kao i vest o samom potpisu objavljeno i da je Gvardiola okoreli navijač Reala?! I ne samo to, na njegovom zvaničnom Tviteru profilu videli su se - pre no što su obrisani - i vrlo uvredljivi komentari na Barsin račun, poput onog već dobro poznatog o "katalonskoj prostitutki".

Izabrane vesti

U jednom drugom tvitu Gvardiola je navodno napisao:
"Hahahaha. Ovaj Mesi mi nikad ne bi igrao. Šeta se po terenu, kvari igru celog tima".

Treba li da pominjemo da su navijači Barselone ogorčeni i da traže objašnjenje. Isto važi i za katalonske medije koji za sada ne pominju mogućnost da je u pitanju montaža. Ako se ispostavi da su ovakvi komentari autentični nema sumnje da će navijači tražiti da se ugovor raskine.


tagovi

ŠpanijaSerđi GvardiolaPrimeraEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara