""
""

Katastrofa rukometašica iz selektorovog ugla: Ja sam momak Šumadinac

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.12.15. | 12:23

Saša Bošković spreman da snosi odgovornost za eliminaciju sa Prvenstva sveta

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković, posle eliminacije u osmini finala Prvenstva sveta od Holandije, izjavio je da je tokom mandata ispunio zacrtane ciljeve, ali da je spreman da prihvati svaku odluku Upravnog odbora.

Bošković, zbog čijeg sukoba sa četiri najbolje igračice (Lekić, Damnjanović, Cvijić, Tomašević), Srbija ne igra u najjačem sastavu, smatra da je katastrofa od Holandije (20:36) posledica lošeg dana.
Sledeći potez je podnošenje izveštaja Upravnom odboru Rukometnog saveza Srbije, dobra analiza, plan i program šta bi devojke trebalo u perspektivi da rade da bi što kvalitetnije reprezentovale svoju zemlju. Koju god odluku donese UO, ja ću je prihvatiti i sprovesti, jer sam vojnik rukometa, Šumadinac, Srbin i uvek sam spreman da služim Upravnom odboru, skupštini Rukometnog saveza i državi Srbiji“, između ostalog navodi Bošković u pismu koje je dostavljeno Tanjugu.

Izabrane vesti

Bošković je vodeći nacionalni tim osvojio srebro na Prvenstvu sveta 2013, četvrto mesto na Evropskom šampionatu 2012, zlato na Mediteranskim igrama 2013, ali i ostvario najveći neuspeh - 15. mesto na Evropskom prvenstvu 2014, bez ijedne pobede.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

ženska rukometna reprezentacija SrbijeSaša Boškovićrukomet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara