""
""

Kavani je – vanzemaljac!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.05.13. | 19:13

Agent napadača Napolija ushićen posle het-trika svog štićenika protiv Intera

Het-trikom protiv Intera Edison Kavani je učvrstio Napoli na drugoj poziciji Serije A, podebljao svoje ime na vodećem mestu liste strelaca (26 golova) i naterao njegovog menadžera Klaudija Anelućija da ga hvali na sva usta.

Kavani je vanzemaljac! Posvećenost timu potvrđuje svaki put kad kroči na teren. Uzbudio sam se tokom meča na stadionu Sao Paolu, jer sam shvatio da sam menadžer igrača koji je najbolji posle Maradone. Bilo je to veče za pamćenje, prisustvovali smo monstruoznoj utakmici. Edi je bio neverovatan. Svi sa kojima sam pričao stekli su utaisak kad je da je druge planete“, rekao je Anelući.

Izabrane vesti

Pretpostavlja se da će Kavani na leto promeniti sredinu, a kao glavni konkurent da ga kupi je prebogati Pari Sen Žermen, arapski vlasnici spremili su 63 miliona evra za prvu zvezdu Napolitanaca. Uostalom, od njih su kupili Ezekijela Lavecija, što im se ispostavilo kao dobra investicija.
Kad je Laveci odlazio u Pariz neki su pričali da Kavani bez njega ne može da postigne isto golova, kao kad su igrali zajedno. I bili su u pravu. Ne može isto, jer je već popstigao više“, ućutkao je Anelući kritičare kojih je posle još jednog dostnuća napadača Napolija sve manje.

 

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Edison KavaniEvropafudbalItalijaNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara