""
""

KAZNA LJUDOŽDERU: Suarez ne igra deset mečeva!

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.04.13. | 16:16

Fudbalska asocijacija Engleske primereno sankcionisala skalndalozno ponašanje napadača Liverpula koji je u nedelju ugrizao za ruku Branislava Ivanovića, na Enfildu razočarani

 

E tako se to radi! Napadač Liverpula Luis Suarez kažnjen je deset utakmica zabrane igranja, pošto je na susretu minulog kola Premijer lige sa Čelsijem ujeo za ruku Branislava Ivanovića.Iako se izvinio srpskom reprezentativcu, za Urugvajca je završena ne samo ova sezona, nego će propustiti i šest utakmica na početku sledeće.

Izabrane vesti

Na ovaj način su opovrgnute pretpostavke kako će se provući sa samo tri meča odsustva, jer je nezavisna tročlana Disciplinska komisija FA donela drugačiju odluku.
Suspenzija od tri meča nije dovoljna, igrač će morati da odsluži kaznu od još sedam susreta prvog tima, umesto standardna tri. Suspenzija počinje odmah, a Suarez ima rok do petka u podne da se žali na ovu odluku. Incident nisu videli zvaničnici tokom utakmice, odluka je doneta posle pregledavanja TV snimka“, piše u saopštenju Disciplinske komisije.

Liveprul je odmah najavio da će Luis Suarez iskoristiti pravo na žalbu, iako bi i ljudima sa Enfilda i nestašnom fudbaleru bilo bolje da se prisete kako mu ovo nije prvi incident. Već je grickao protivnike u Holandiji (dok je igrao za Ajaks ugrizao za vrat Otmana Bakala iz PSV), vređao Patrisa Evru na rasnoj osnovi, pa može da se konstatuje kako je još i dobro prošao.
Klub i igrač su šokirani i razočarani odlukom Disciplinske komisije, sačekaćemo da dobijemo pismeno objašenje pre narednog komentara“, rekao je Jan Ajri, jedan od direktora Crvenih.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bane IvanovicČelsiEngleskaEvropafudbalLiverpulLuis SuarezPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara