""
""

Kec kao kuća!

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.08.17. | 14:20

Počinju i Turci! Sudar Bešiktaša i Konjaspora na novom stadionu u Samsunu (nedelja, 19.45) doneće osvajača prvog trofeja u sezoni 2017/2018

Počinju i Turci! Sudar Bešiktaša i Konjaspora na novom stadionu u Samsunu (nedelja, 19.45) doneće osvajača prvog trofeja u sezoni 2017/2018.

Izabrane vesti

Šampion želi da vrati pehar koji je od trenutka predaje istog Fenerbahčeu 2007. godine samo jednom završio van granica Istanbula. Preciznije u Trabzonu, dok su Kanarinci uz Galatasaraj sebično čuvali ovaj trofej.

Koliko su u crno-belom delu Bosfora ozbiljno shvatili izazove koji slede, svedoči i činjenica da su između ostalog potpisali dva vrhunska pojačanja – Pepea iz Real Madrida, odnosno Čanera Erkina iz Intera. Ukoliko se Crnim orlovima priključi i Alvaro Negredo budite sigurni da titula neće promeniti vlasnika!

KVOTE ZA MEČ BEŠIKTAŠ - KONJASPOR

Počevši od Šalkea, preko Valjadolida i Las Palmasa do Betisa, Bešiktaš nije udario nijednu recku u kolonu pobeda u pripremnom periodu, mada ni Konja ne može da se pohvali osetno boljim učinkom. Osvajač kupa je u generalnoj probi bio ubedljiv protiv Al Ahlija, ali je od tri prethodna izvukao samo jedan remi protiv Al Feiha.

Konja je slabija u odnosu na proteklu sezonu, budući da su ostali bez Jagoša Vukovića i Rijada Gajića, a da u klub nije stiglo nijedno zvučnije pojačanje.

Kada je reč o međusobnim duelima, Konja je dobila prva tri u 2016. godini, da bi nakon remija u avgustu Bešiktaš krajem januara iskalio bes (5:1) i potvrdio kvalitet u odnosu na Konju.

POSLEDNJIH PET

BEŠIKTAŠ
Osmanli (D) 4:0
Šalke (N) 2:3
Valjadolid (N) 2:2
Las Palmas (N) 1:4
Betis (N) 1:1

KONJA
Galatasaraj (G) 1:2
Frajburg (N) 0:2
Al Fejha (N) 2:2
RB Lajpcig (N) 0:1
Al Ahli (N) 4:0

MEĐUSOBNI SKOR
36           18           11           7              69:35

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Besiktasbet analizaKonjasportsko klađenjeSuperkup Turske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara