""
""

Keiroš razočaran Mojesom i Van Galom: Kupovali ste panično, a nijednu zvezdu niste doveli!

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.09.15. | 18:45

"Možeš da napraviš grešku u kopovini, jer smo i mi to pravili, ali nikada igrače nismo kupovali panično", rekao je portugalski stručnjak

Nekadašnji prvi asistent Ser Aleksa Fergusona, Karlos Keiroš, oštro je iskritikovao Dejvida Mojesa i Luja van Gala, koji su na klupu Mančester junajteda seli nakon što je legendarni menadžer otišao u penziju. Keiroš nije krio da ima veliko poštovanje i prema Mojesu i Van Galu, ali je imao mnogo zamerki na način njihovog poslovanja tokom prethodne tri godine. 
"I jedan i drugi napravili su ogromne greške već na startu. Mislim da nije bilo potrebe da se sve okrene naopačke u klubu kako bi se napravila nova generacija. Nije trebalo oterati sve ljude koji su zajedno sa Fergusonom gradili sve ono što su gradili godinama unazad", rekao je razočarani Keiroš i odmah dodao:
"Klub kakav je Mančester junajted, sa jakom finansijskom konstrukcijom, zahteva rezultate odmah. Želimo da gledamo moćan Junajted, koji prosto sija. To zaslužuju navijači, ali i igrače poput Džordža Besta, Pola Skolsa, Dejvida Bekama, Ruda van Nisterloja... Gde su takvi igrači, istinske zvezde sada?! I Mojes i Van Gal kupuju igrače panično i ništa nisu uradili. Nijednu kupovinu nisu napravili planski. Možeš da napraviš grešku u kopovini, jer smo i mi to pravili, ali nikada igrače nismo kupovali panično", zaključio je portugalski stručnjak. 

Izabrane vesti

Bez sumnje, tema za razmišljanje...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLuj van GalKarlos KeirošEvropaEngleskaDejvid Mojes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara