""
""

Keln se raspada! Šteger oterao i kondicionog trenera

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.11.17. | 11:20

Samo je on zaštićen kao "beli medved"

Užasna situacija u Kelnu kulminirala je juče pošto je trener Peter Šteger našao novog krivca za užasnu formu Jarčeva u Bundesligi.

Izabrane vesti

Podsetimo, ekipa sa Rajn Energi stadiona nema pobedu posle 13 kola u Bundesligi, nije dala gol već tri utakmice i ubedljivo je poslednja na tabeli. Za razliku od domaćeg prvenstva, ide im solidno u Ligi Evrope gde protiv Crvene zvezde pobedom u Beogradu sledećeg četvrtka mogu čak da se domognu i 1/16 finala ovog takmičenja.

MOZZART izbacio kvote za Zvezda - Keln i Dinamo - Partizan

Ekipi iz Kelna nije pomogla smena generalnog meandžera Jorga Šmatkea, koji je otišao krajem septembra, a nova žrtva juče je postao kondicioni trener Jan-Bendžamin Kugel.

Njemu je trener Peter Šteger, koji je zaštićen kao "beli medved", zbranio da radi sa igračima pa je jasno da je nemački strunjak za pripremu fudbalera pred otkazom.
"Njegov izostanak ima veze sa nedostatkom lojalnosti. Mislim da je ne pokazuje u dovoljnoj meri. Ne krivim ga za brojne povrede koje su nas zadesile, ali mi više nije potreban", obrazložio je Peter Šteger.

Mediji u Kelnu i dalje ne mogu da shvate da svi oko Štegera napuštaju Keln, a da on uporno opstaje iako su rezultati kluba užasni. Ipak, nadaju se da neće još dugo jer ne veruju da je Austrijanac sposoban da preokrene situaciju u nastavku sezone i sačuva status bundesligaša.   

(FOTO: Action Images)


tagovi

KelnNemackaPeter Šteger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara