""
""

Kelti poručili Stilijanu Petrovu: Nikada nećeš hodati sam! (FOTO i VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.09.13. | 22:30

Navijači Seltika maksimalno podržali bivšu legendu u humanitarnoj utakmici organizovanoj kako bi se prikupio novac za njegovu organizaciju koja pomaže obolelima od lekukemije i njihovim porodicama

Nije Stilijan Petrov postao legenda CSKA iz Sofije, Aston Vile i Seltika nakon što je početkom godine završio karijeru zbog teške bolesti. On je to bio oduvek, na ovaj ili onaj način. Navijači su u njemu uvek videli idola. U pitanju je čovek koji je u srce navijača ušao onog dana kada je prvi put zaigrao u pomenutim klubovima, a iz istih više nikada nije izašao.

Nažalost, zbog leukemije, koja mu nikako nije davala mira morao je ranije da okači kopačke o klin. Navijači Aston Vile i CSKA priredili su mu oproštaj kakav zaslužuje takva legenda, a danas su to učinili i Kelti na Seltik Parku. Bivši bugarski reprezentativac organizovao je humanitarni meč koji su odigrali Seltik i tim koji je odabrao Petrov. Meč je odigran kako bi se prikupio novac za ljude obolele od leukemije i njihove porodice. 

Izabrane vesti

Stadion je bio dupke pun, a verni fanovi škotskog šampiona imali su samo jednu poruku za ikonu kluba – Nikada nećeš hodati sam!

Pogledajte kako je sve to izgledalo. 

Keni Dagliš(FOTO: Action Images, Youtube screenshot)


tagovi

Evropahumanitarni mečSeltikŠkotskaStilijan Petrov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara