"''Ranjeni'' Kjelini, Bufon i Suarez"
"''Ranjeni'' Kjelini, Bufon i Suarez"

Kjelini grmi na FIFA: Imate li hrabrosti da kaznite tog podlog čoveka? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.06.14. | 20:49

„I ovoga puta će se izvući“, razigniran je štoper Italije

''Ranjeni'' Kjelini, Bufon i SuarezĐorđo Kjelini je izgubio živce. Reklo bi se – opravdano. Štoper reprezentacije Italije bljuje vatru posle poraza od Urugvaja ka čelnicima FIFA i optužuje ih da svesno štite Luisa Suareza. Tačnije, da mu dozvoljavaju da na terenu radi bukvalno šta mu se prohte, pa i da – ugrize rivala!
Suarez je podao čovek, i ovoga puta će se izvući, jer FIFA želi da na Mundijalu igraju zvezde! Baš bih voleo da vidim da li čelnici FIFA imaju hrabrosti da ga kazne na osnovu video snimka. Sudija je video posledice Luisovog ugriza i ništa nije preduzeo“, ističe rezignirani Kjenili.

Štoper Juventusa teško je podneo eliminaciju sa Prvenstva sveta i dodaje da je meč u Natalu odlučio meksički arbitar Marko Rodrigez.
„Apsolutna sramota! Eliminisani smo zbog sudije, isključio je Markizija, a nije dao Suarezu crveni karton. Sve dok je odnos snaga na terenu bio jednak, dok se igralo 11 na 11, bili smo ekipa koja je kontrolisala dešavanja. Da je tako ostalo Urugvaj nam ne bi ni priliku stvorio. Nismo se osećali ugroženim. A sa desetoricom na terenu celih pola sata bilo je izuzetno teško, kažnjeni smo iz prekida. Ako je neko trebalo da prođe dalje, to smo bili mi“, dodao je Đorđo Kjelini.

Izabrane vesti

Šta je Suarez uradio Kjeliniju pogledajte OVDE.

(FOTO: Guliver/Getty images)


tagovi

reprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalLuis SuarezItalijaEvropaBrazil2014DBrazil2014Đorđo Kjelini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara