Jirgen Klop u raspravi sa sudijama
Jirgen Klop u raspravi sa sudijama

Klop ljut na sudiju: Oni se prave mrtvi, a mi izgledamo kao kasapi

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.11.18. | 23:56

Smatra i da je Marko Verati morao da dobije crveni karton

Navijači Pari Sen Žermena bunili su se zbog penala sviranog posle starta Anhela Di Marije nad Sadiom Maneom, Jirgenu Klopu su zasmetale druge odluke Simona Marćinjaka. Ne kaže to direktno, ali Liverpulov trener smatra da je Poljak dozvolio igračima Pari Sen Žermena da dramatizacijom ukradu previše vremena.
Toliko seckanje igre jednostavno nije kul. Mi smo dva puta osvojili nagradu za fer-plej, a kad vidimo koliko smo žutih kartona dobili večeras ispada da smo kasapi. Nejmar i družina su bili lukavi. A mi nismo bili tako smireni“, rekao je Klop posle poraza od 1:2.

Izabrane vesti

Nije da kaže da je PSŽ nezasluženo pobedio. Naprotiv. Samo smatra da je Marčinjak mogao da Liverpulu pruži više vremena da pokuša da dođe do izjednačenja. A mogao je i da isključi Marka Veratija zbog starta na Džou Gomezu. Otvorenim stopalom, tek negde ispod kolena. Ovde su verovatno svi saglasni...
Svi imamo oči. Veoma sam dobro video tu situaciju i sigurno to nije za istu boju kartona koju smo mi večeras dobili 500 puta“, plastičan je Klop.

Ne želi to da kaže, ali očigledno smatra da se PSŽ prosto bolje valjao po terenu. Pa otud i pitanje da li bi sudije mogle da spreče igrače da kradu toliko vremena.
Naravno. Ako se praviš mrtav, a onda odmah ustaneš trebalo bi da dobiješ žuti karton“, decidiran je Nemac.

Kako bilo, Liverpul će se za mesto u osmini finala boriti sa Napolijem. Igra na Enfildu i mora da pobedi.
Moramo da se potrudimo da to veče učinimo posebnim. Potreban nam je Enfild. A na kraju, dobiješ ono što si zaslužio. Ako pobedimo – idemo dalje“.

Istina, to i ne mora da bude tačno, ali otom-potom...

(FOTO: Reuters)


tagovi

Jirgen KlopŠimon Marčinjak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara