Kraj romanse: Klop i Buvač
Kraj romanse: Klop i Buvač

Klop ostao bez Mozga!

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.04.18. | 09:10

Dugogodišnji asistent Željko Buvač napustio Nemca dva dana pred revanš s Romom

Šok u Liverpulu! Željko Buvač, dugogodišnji asistent Jirgena Klopa, senzacionalno je napustio Enfild Roud samo dva dana uoči revanša polufinala Lige šampiona sa Romom.

Stručnjak poreklom s naših prostora, koji je poznat u fudbalskom svetu pod nadimkom Mozak, punih 17 godina bio je čovek od poverenja nemačkog stručnjaka, a pre Liverpula asistirao mu je i u Majncu i Borusiji iz Dortmunda. Poznaju se još od 1992. godine i igračkih dana u Majncu.

Izabrane vesti

Liverpul pobednik Lige šampiona - kvota 2,60

Prema navodima engleskih medija, Buvač je podneo ostavku nakon što ga je Klop potpuno isključio iz konsultacija oko sastava i taktike proteklih dana što je otvoreno zasmetalo 56-godišnjem stručnjaku.

On je sedeo na klupi u subotu na utakmici protiv Stouka, a jedina je dilema trenutno hoće li ostati u klubu do kraja sezone ili će odmah raskinuti ugovor.

U prilog informaciji Dejli rekorda i Mirora o raskidu saradnje između Klopa i Buvača idu i fotografije sa jučerašnjeg treninga gde su bili prisutni svi treneri osim Buvača.

Takođe, tokom prvog meča polufinala Lige šampiona sa Romom instrukcije i savete Klopu s klupe je prenosio trener prvog tima Peter Kravjets što je samo podgrejalo sumnju da je pukla ljubav između nerazdvojnih saradnika.

Foto: Action Images


tagovi

Jirgen KlopŽeljko Buvač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara