"Klop na Alijanc areni"
"Klop na Alijanc areni"

Klop zaista u Bajernu? U Dortmundu se ne bi iznenadili: Bio bi to savršen spoj

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.08.15. | 18:51

Predsednik Borusije Hans-Joahim Vacke kao da zna nešto što mi ne znamo

Klop na Alijanc areniStidljivo se pominjalo čim je napustio klupu na Vestfalenu. Jirgen Klop će, kao što je to pre njega učinio Pep Gvardiola, odmoriti godinu dana, a potom preuzeti dizgine u Bajernu? Odmahivali smo glavama, odbijali da poverujemo. I dalje to činimo. Ipak je Klop sinonim za modernu Borusiju. Nema šanse da će prihvatiti poziv mrskog rivala! Ili nije baš tako...

Predsednik Borusije Hans-Joahim Vacke je naime priznao da se nimalo ne bi iznenadio ako bi Klop sledećeg leta, kada će Gvardioli isteći aktuelni ugovor, preuzeo brigu o Bavarcima.
"Jirgen Klop je idealan kandidat za svaki klub, pa i za Bajern. Štaviše, bio bi to savršen spoj", mirno odgovara Vacke, iako se navijačima Borusije, možda i najvernijim na svetu, verovatno diže kosa na glavi i na samu pomisao o Klopu u crvenoj trenerci.

Izabrane vesti

Gvardiola doduše još nije odbacio mogućnost da ostane u Minhenu, ali su ga mediji već preselili u Mančester Siti za sezonu 2016/2017. Prvi čovek Bajerna Karl-Hajnc Rumenige hladnokrvno je reagovao.
"Ako ostane – divno. Ako ne, naći ćemo nekog drugo. Neće svet nestati".

Sam Gvardiola je demantovao da ide u Siti rekavši da ima ponudu drugog kluba. Borusijin Žuti zid moli Boga samo da to ne bude Bajern. Vacke međutim nema taj problem.
"Naše prijateljstvo sigurno neće trpeti. A u Bajernu svejedno ne možeš mnogo toga da pokvariš. Pa tamo svakako igraju sve sami majstori".

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaJirgen KlopHans Joakim VackeEvropaBorusija DortmundBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara