""
""

Klope, izgleda da nema trofeja ni ove sezone: Liverpul ispao u FA kupu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.01.18. | 22:45

Redsi eliminisani u FA kupu od Vest Bromvič Albiona

Jirgen Klop broji svoju treću sezonu na klupi Liverpula (prvu nije započeo), ali trofeja ni u njoj po svemu sudeći neće biti. Redsi su na svom Enfildu doživeli šokantnu eliminaciju u FA kupu od Vest Bromvič Albiona, pa im je Liga šampiona jedino preostalo takmičenje u kojem mogu do trofeja – 2:3 (1:3).

Izabrane vesti

Liverpul je odigrao još jednu razočaravajuću utakmicu, koju su umesto igrača obeležili arbitar Greg Poson i VAR tehnologija. Ali mora se pomenuti i katastrofalna odbrana domaćina, koja je mogla i morala bolje da reaguje kod sva tri gola.

Jedan od junaka pobede ekipe Alana Pardjua bio je dvostruki strelac Džej Rodrigez, ali i sjajni Ben Foster, koji je zabeležio nekoliko sjajnih odbrana u drugom poluvremenu.

A ništa nakon efektnog loba Firmina iz petog minuta utakmice nije nagoveštavalo da bismo mogli da vidimo senzacionalan rezultat na Enfildu. Ipak, nisu prošla ni dva puta minuta utakmice, a Džej Rodrigez je odapeo nezaustavljivu strelu u same rašlje gola Simona Minjolea.

Lutali su tada domaći defanzivci u poslednjoj liniji, baš kao i četiri minuta kasnije kada im se napadač gostiju ušunjao iza leđa i asistenciju Kirana Gibsa ponovo zakucao loptu u mrežu.

Uskoro opširnije...

(FOTO: Action images)


tagovi

Džej RodrigezJirgen KlopLiverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara