"Knežević"
"Knežević"

Knežević: Zvezda nas je potcenila!

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.12.15. | 12:19

"Verujem da će biti ponuda, ali svakako klub koji me bude tražio moraće da plati odštetu AEK-u. Ipak, mislim da ću se vratiti u Grčku", rekao je junak Zorić koji je bio strelac tri i asistent kod dva pogotka Borca

KneževićJedan od najboljih u redovima čačanskog Borca u velikoj pobedi nad Crvenom zvezdom bio je nekadašnji fudbaler Partizana Filip Knežević. On je istakao da je Zvezda malo potcenila Zebre u ovom duelu pošto je izašao u kombinovanom sastavu.
"Nismo ni sanjali da ćemo postići toliko golova. Odigrali smo sjajan meč, a naš protivnik je izašao na teren u kombinovanom sastavu, tako da su nas malo potcenili", rekao je Knežević  Tanjugu.

Knežević podseća da Čačani imali sjajnu sezonu i dodao da se sada okreću prvenstvenoj utakmici protiv Javora.
"Želimo ovu uspešnu sezonu tako i da završimo jer je poslednji utisak i najjači", zaključio je fudbaler za koga se spekuliše da bi ove zime mogao da se vrati u Humsku 1.

Izabrane vesti

Junak istorijskog trijumfa čačanskog Borca protiv Crvene zvezde Darko Zorić rekao je da još nije svestan šta se dogodilo na stadionu Rajko Mitić.
"Postigao sam tri gola i imao dve asistencije. Na svakoj od utakmica "iskoči " neko od igrača, prošli put je to bio Vujaklija, a sada ja. Zvezda nas je potcenila, igrala su tri fudbalera koja prethodno nisu imala zavidnu minutažu, a ja smatram da je ovo najbolja partija koju je Borac pruzio", rekao je trostruki strelac.

Zorić je na jednogodišnjoj pozajmici u Čačku, gde je stigao iz grčkog AEK-a.
"Verujem da će biti ponuda, ali svakako klub koji me bude tražio moraće da plati odštetu AEK-u. Ipak, mislim da ću se vratiti u Grčku", zaključio je Zorić, koji je zabeležio dva nastupa za A selekciju Crne Gore.

Pratite MOZZART i na Vajberu

 (FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaFilip KneževićEvropaDarko ZorićFK Crvena zvezdaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara