"Svidja se Rikardu kada mu Fetel stavlja Ferarijevu kapicu"
"Svidja se Rikardu kada mu Fetel stavlja Ferarijevu kapicu"

Ko to tamo lažucka, Rikardo, Ferari ili brbljivi novinari?

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.06.16. | 10:28

"Kao i prošle godine, ukoliko dobro sećam, kada god u Maranelu žele da naprave neku izmenu u postavi ja sam prvi na listi“, tvrdi Danijel Rikardo koji bi po svemu sudeći rado okrenuo leđa Red Bulu i otišao put Maranela

Svidja se Rikardu kada mu Fetel stavlja Ferarijevu kapicu

Preko noći su počele da kolaju glasine, te Ferari i Danijel Rikardo se dogovorili, te blizu su toga, ali je onda pukao mehur od sapunice jer od transfera iz snova bar za sada nema ništa! Rikardo se samo nasmejao na te čaršijske glasine i rekao da bi možda i razmatrao ponudu Ferarija ukoliko bi ona stigla na njegovu adresu.

Izabrane vesti

Znači ništa nije stiglo na razmatranje Red Bulovom asu koji bi se slatko oblizivao i pregovarao sa Skuderijom samo da ima o čemu da se pregovara. Istina on i za narednu godinu ima važeći ugovor sa Red Bulom, ali mediji i dalje ne odustaju od priče da je Ferari u prvom redu zainteresovan za njega, pa tek onda za usluge Serđa Pereza, Valterija Botasa ili Karlosa Sajnca!
"Kao i prošle godine, ukoliko dobro sećam, kada god u Maranelu žele da naprave neku izmenu u postavi, ja sam prvi na listi. Da li sam jedini na ovom spisku? Verovatno da nisam, a hoće li će mene izabarti ja to ni ne znam. Još me nisu ni zvali. Jasno mi je da su zainteresovi za mene i ja ih ne mogu kriviti zbog toga", decidiran je Rikardo, koji između redova odaje da ipak zna da spisak želja Mauricija Arivabenea postoji, ali i da je on na njemu.

Drugim rečima nešto se tu čudno dešava, jer kako bi Rikardo mogao da zna za nepostojeći spisak ukoliko nema neku insajdersku informaciju iz ekipe. Neko mu je šapnuo na uvo nešto, a iz izjave se vidi koliko mu slatkog osećaja na usnama ostavlja čak i sama priča o transferu iz snova.

 (FOTO: Action Images)


tagovi

Valteri BotasSerđo PerezRed BulMauricio ArivabeneKarlos SajncFormula 1FerariDanijel Rikardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara