"Imali tu talenta za najveći klub na svetu?"
"Imali tu talenta za najveći klub na svetu?"

Koja su imena Realovi skauti zaokružili na Svetskom U17 prvenstvu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.10.17. | 11:37

Trojica supertalenta im zapala za oko

Imali tu talenta za najveći klub na svetu?Pari Sen Žermen je na sto istresao 180.000.000 evra kako bi na Park prinčeva doveo Kilijana Mbapea. I dok su navijači taj potez posmatrali isključivo kroz prizmu Mbapeoveog enormnog potencijala, u konkurentnim klubovima idu i korak dalje. Real je poruku Svetaca primio na drugačiji način. U Madridu su naime shvatili da je igrač od 18 godina već postao papreno skup i da je potrebno pronaći ga još ranije. Otud na Svetskom U17 prvenstvu u Indiji ceo autobus skauta Kraljevskog kluba sa jasnim zadatkom: ispitati ima li tamo talenata za Kraljevski klub?

Izveštaji stižu kao na traci, a prema navodima madriske Marke tri su se posebno istakla. Na njima imena brazilskog veziste Alana, napadača kadetske reprezentacije Francuske Amina Gurrija i već dobro poznate Valensijine vedete Ferana Toresa, koji igra po krilu.

Izabrane vesti

Guri igra za Olimpik iz Liona, na proteklom Evropskom U17 prvenstvu postigao je čak osam golova - apsolutni rekord na tom nivou - u Indiji je na dve utakmice četiri puta bio strelac. Real i Olimpik su u odličnim posao (ovog leta je u Lion otišao Marijano) pa bi to verovatno bio lak zalogaj za španskog šampiona. Problem je samo što u Francuskoj odavno znaju za njega, pa je i Pari Sen Žermen odavno na dugačkoj listi zainteresovanih klubova.  

Alan igra za Palmeiras i već se - kao i Guri - dovodio u vezu sa Realom. U stvari, njegov menadžer Žuan Figer je imao neformalne razgovore sa čelnicima madridskog giganta. Čisto da se upoznaju. Ako zatreba njegov telefon kasnije.

I za kraj Feran Tores, koga mediji na Pirinejima odavno sele što u Real što u Barselonu. Njegova promocija u prvi tim Valensije već je najavljena. Samo se čeka kraj U17 Svetskog prvenstva. Uskoro bi Feran trebalo da dobije i novi ugovor. Trenutni mu ističe 2019. godine. Problem je to što u njemu postoji klauzula po kojoj igračeva sloboda košta skromnih 8.000.000 evra. Sića za Real i Barsu.

Nažalost, Toresove video kompilacije nismo uspeli da pronađemo na internetu, ali zato pogledajte šta znaju Alan i Guri.

(FOTO: Action Images)


tagovi

AlanEvropaOlimpik LionPalmeirasPrimeraReal MadridŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara