""
""

Kol potpisao za Galaksi, Ameri pecaju i De Jonga?

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.16. | 18:53

Nedavno je Kol sporazumno raskinuo ugovor sa italijanskom Romom, a u LA Galaksiju ponovo će da nastupa zajedno sa bivšim saigračem iz nacionalnog tima Stivenom Džerardom

Ešliju Kolu je dosta ozbiljnog fudbala, pa je odlučio da karijeru nastavi tamo gde poslednjih godina idu svi vremešni asovi, u MLS ligu. Nekadašnji engleski reprezentativac potpisao je ugovor sa Los Anđeles Galaksijem.

Izabrane vesti

Kol, međutim, nije jedino pojačanje američkog kluba sa Apeninskog poluostrva. Prema poslednjim informacijama, drugo bi mogao da bude Najdžel de Jong, iskusni vezista Milana.

Nedavno je Kol sporazumno raskinuo ugovor sa italijanskom Romom, a u LA Galaksiju ponovo će da nastupa zajedno sa bivšim saigračem iz nacionalnog tima Stivenom Džerardom.
“Ešli je jedan od najuspešnijih defanzivaca na svetskom nivou, tokom cele karijere igrao je u najboljim klubovima i najjačim takmičenjima. On će našoj odbrani doneti iskustvo, radujemo se njegovom dolasku“, rekao je trener Galaksija Brus Arena.

Poslednjih godinu i po dana Kol je proveo u Romi, ali je više bio na klupi nego što je igrao. Upisao je samo 11 nastupa u dresu Vučice u pomenutom periodu.

Pre toga je igrao za Čelsi osam godina i u dresu Plavaca pored ostalog, osvojio je Ligu šampiona i Ligu Evrope. Karijeru je počeo u Arsenalu sa kojim ima dve šampionske titule i tri FA kupa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stiven DžerardMLS ligameđunarodni fudbalLA GalaksiItalijaEvropaEšli KolEngleskaČelsiBrus Arena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara