"Rodžer Federer"
"Rodžer Federer"

Konačan uspon na Alpe

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.10.17. | 11:34

Teniski turniri u Bazelu i Beču stigli su skoro do samog kraja i danas su na redu polufinala, a na terene istrčavaju Federer, Gofan, Del Potro, Čilić, Conga…

Rodžer FedererTeniska sezona je na izdisaju i mečevi koji se igraju ovih dana bukvalno su jedna od poslednjih ozbiljnih šansi da se “dobro izigramo”, barem što se sportskog klađenja tiče. I dok žene privode godinu kraju na završnom turniru u Singapuru, muškarci ovog vikenda u Alpima završavaju sa turnirima ATP 500 kategorije u Bazelu i Beču, gde su danas na redu polufinalni okršaji.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 14:35 7678 ATP Del Potro J. - Cilic M. tb da 1,70

Izabrane vesti

Dan u švjacraskom gradu otvaraju Huan Martin Del Potro i Marin Čilić. Biće to čak 12. međusobni okršaj, a Argentinac ima visoku predbnost od 9-1. Ipak, teško je ovde odrediti favorita, pošto i Hrvat brani titulu, tako da smo odabrali da će biti taj-brejka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:00 7694 ATP R.Federer - Goffin D. mug više (20.5) 1,60

Nakon njih na teren istrčava lokalni, ali i globalni idol, Rodžer Federer koji vodi sa 5-0 u okršajima sa svojim današnjim rivalom, Davidom Gofanom. Belgijanac ipak nije lak zalogaj, a i Fedeks nije blistao u prošlom kolu, tako da verujemo da će se meč malo odužiti.

Po imenama takmičenje u Bazelu je daleko atraktivnije od onog u Beču, ali nam iz austrijske metroopole dolaze zanimljivi parovi za klađenje.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 14:05 7682 ATP Pouille L. - Edmund K. ts 3 2,29

U prvom polufinalu rekete ukrštaju Kajl Edmund i Luka Puj, dva mlada asa koji traže mesto u vrhu svetskog belog sporta. Teško će ga naći baš na samom vrhu, ali da su odlični igrači, to nema sumnje. I ovde je baš teško odrediti favorite tako da biramo da će meč trajati tri seta.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 15:30 7683 ATP Tsonga J. - Kohlschreiber P. 1s/k 1-1 1,60

Dan u singlu u Beču zatvaraju Žo Vilfred Conga i Filip Kolšrajber, dva veoma iskusna asa. Francuz juri plasman na završni turnir sezone i baš se uozbiljio, a verujemo i da mu neće biti previše teško proitv Nemca koje je savladao 10 puta u 11 dvoboja. 

(foto: Action Images)


tagovi

AustrijaEvropaHuan Martin Del PotroMarin ČilićRodžer Federersportsko klađenjeŠvajcarska 1Žo Vilfred Conga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara