Dobar odnos: Kovač i Sančes
Dobar odnos: Kovač i Sančes

Kovač otkovao PSŽ: Renato ne može nigde iz Minhena

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.01.19. | 16:45

Trener Bajerna najavljuje veću minutažu za portugalskog fudbalera

Detalj sa treninga Bajerna u četvrtak: trener Niko Kovač odvojio je u stranu Renata Sančesa (21, ugovor do 2021), zagrlio ga i razgovarao s njim. Razlog za poseban tretman: Pari Sen Žermen želi da dovede evropskog šampiona iz 2016. godine.

Međutim, katarski milijarderi nemaju šanse, prema tvrdnji Nika Kovača.
"Istina je da je PSŽ bio ozbiljno zainteresovan, ali sam jasno stavio do znanja svima u klubu da Reanato ne može nigde, zato što mislim da mu stvarno dobro ide u poslednje vreme", izjavio je trener Bajerna.

Izabrane vesti

I prošlog leta PSŽ je hteo Portugalca. Bajernovi šefovi su sprečili njegov odlazak. Sada su se Parižani opet javili, a prema informacijama nemačkog Skaja, sportski direktor Svetaca Antero Enrike se sastao sa Hasanom Salihamidžićem ove zime.
"Znam da PSŽ ima jednog ili dvojicu fudbalera manjka u veznom redu, ali to nije moj problem", odgovara Kovač.

Trener Bajerna isključuje dolazak Adriena Rabioa kome ugovor na Parku prinčeva ističe u junu.
"Prvi put čujem za takvu mogućnost. Zadovoljan sam Renatom, siguran sam da će igrati mnogo više u narednih šest meseci."

Zanimljivo, Niko Kovač vidi Sančesa kao kandidata za "desetku" zajedno sa Goreckom i Hamesom Rodrigezom. Ko je u prednosti, odbio je da kaže.
"Nikome ništa ne obećavam. Za sve važi isto, i Hames mora kroz treninge da me ubedi da može da igra u prvom timu", zaključio je Niko Kovač.

Foto: Reuters


tagovi

Renato SančesZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara