"Najgora noćna mora za Bertansa"
"Najgora noćna mora za Bertansa"

Kraj za Davisa Bertansa: Ponovo su stradali prednji ukršteni ligamenti (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.03.15. | 09:40

Pauza će biti između šest i osam meseci, potvrdio njegov agent

Najgora noćna mora za Bertansa

Crne sumnje su se obistinile! Bivšem šuteru Partizana Davisu Bertansu po drugi put u karijeri stradali su prednji ukršteni ligamenti u nešto više od godinu i po dana! Igrača Laboral Kuće najteža sportska povreda snašla je u četvrtom minutu utakmice sa Armanijem u Milanu, a prema prvim informacijama, čeka ga od šest do osam meseci pauze!

Izabrane vesti

Trener kluba iz Vitorije Ibon Navaro ovu informaciju potvrdio je još posle utakmice sa Armanijem, pošto je Bertans prebačen u bolnicu, gde mu je urađen pregled na magnetnoj rezonanci. Ali, Davisov agent Arturs Kalnitis zvanično je potvrdio da njegovog klijenta čeka dug i težak oporavak.
"Prvi rezultati nisu dobri, pokazuje sve simptome nove povrede prednjih ukrštenih ligamenata", rekao je Navaro na konferenciji za medije posle utakmice.

Pošto je pao na parket, Bertans više nije mogao da ustane, pa su ga saigrači bukvalno odneli do svlačionice, a prema rečima novinara koji su se našli na licu mesta, koleno je izgledalo katastrofalno loše. 
"Ponekad život sportiste može biti okrutan, ali ovo me neće zaustaviti, pa čak ni usporiti", napisao je Bertans na društvenim mrežama.

Kada je leta 2013. godine ceo Partizan slavio titulu u Pioniru posle pobede nad Crvenom zvezdom u finalu plej-ofa, oči pune tuge i suza slomile su srce Davisa Bertansa zbog prve povrede prednjih ukrštenih ligamenata. Tada ga je najteža sportska povreda od terena odvojila čak devet meseci, zbog čega je propustio gotovo celu sezonu, a posle odlaska u Laboral Kuću i dobrih partija u Španiji činilo se da letonskog šutera čeka nešto veliko.

Ali, pitanje je kako će se Bertans vratiti posle druge velike povrede u tako kratkom vremenskom periodu...

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanLaboral KućaEvroligaDavis Bertans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara