Kralj je ipak Džejms - Klivlend se prošetao kroz Boston

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.02.18. | 23:57

Seltiksi nisu imali šanse protiv raspoloženog Lebrona

Možda je Klivlend istumbao ekipu, ali gazda je ostao isti. Lebron Džejms se naljutio i poveo svoje Kavalirse u trijumfalni pohod i to u hali trenutno najbolje ekipe Istočne konferencije NBA lige, Boston Seltiksa. Klivlend je slavio ubedljivo sa 121:99 i upisao treći uzastopni trijumf.

Domaćin se dobro držao samo u prvoj četvrtini, a onda je Džejms odlučio da je dosta. I poveo je Kavalirse ka pobedi. Do kraja prvog poluvremena Kavalirsi su došli do dvocifrene prednosti i ona je u nastavku samo rasla.

Izabrane vesti

Najboljem košarkašu NBA lige u trećoj deonici priključio se i Džej Ar Smit i ispostavilo se da je baš u ovom periodu Klivlend prelomio utakmicu. Gosti su suviše lako probijali odbranu Seltiksa i nije bilo čudo kada su došli do plus 25.

I šta god da je pokušavao bivši Lebronov saigrač, Kajri Irving da uradi kako bi vratio Boston u živo, to mu nije pošlo za rukom.

Jednostavno, večeras su Kavalirsi više želeli pobedu i na kraju krajeva, zato su i zaslužili da uzdginuta čela i sa osmehom na licu napuste teren. 

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je, naravno, Džejms sa 24 poena, 10 skokova i osam uhvaćenih lopti. Džej Ar Smit i Rodni Hud dodali su na to još po 15 poena. U redovima Bostona pomenuti Irving je ubacio 18 poena, a identičan učinak imao je i Teri Rozije.

Boston - Klivlend 99:121
/Irving 18 - Džejms 24/

Atlanta - Detroit (u toku)

Indijana - Njujork (u toku)

(1,05) Hjuston (30,0) Dalas (10,0)

(1,10) Minesota (24,0) Sakramento (7,50)

(1,25) Oklahoma (16,0) Memfis (4,50)

(1,75) Portland (12,5) Juta (2,30)

(FOTO: Action images)


tagovi

KlivlendBoston SeltiksLebron DžejmsKajri IrvingDžej Ar Smit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara