"Maks Kruze"
"Maks Kruze"

Kruze kažnjen sa 25.000 evra, nakon što je izgubio 75.000 u taksiju?!

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.03.16. | 18:45

Kakav maler za napadača Volfzburga

Maks Kruze

Nemački reprezentativac Maks Kruze kažnjen je danas novčano od strane svog kluba Volfzburga i to nakon što je izgubio 75.000 evra u kešu u taksiju kojim se vozio u Berlinu još sredinom oktobra.

Izabrane vesti

Nemački Bild pisao je tokom vikenda da je 27-godišnji ofanzivac Vukova izgubio novac u subotu ujutru, 18. oktobra prošle godine, nakon što je njegov tim prethodne večeri savladao Hofenhajm sa 4:2 u okviru Bundeslige. Kruze je istog dana prijavio policiji nestanak novca koji je zaradio učešćem na poker turniru, ali se 75.000 evra do današnjeg dana nisu pojavili, a on je pride još i zakasnio na trening Volfzburga sutradan. 

Generalni menadžer Vukova Klaus Alofs upozorio je igrača, koji je prošlog leta stigao iz Menhengladbaha, da povede računa o ponašanju ubuduće.
“Kao fudbaler imate pravo na privatni život, ali samo dok ležite u krevetu. U svakoj drugoj prilici vi ste reprezent ovog kluba”, istakao je Alofs.

Alofs, Kruze i trener Diter Heking održali su danas sastanak kako bi razrešili slučaj, a napadač je novčano kažnjen, sumom od pet cifara. Bild piše da se radi o 25.000 evra.
“Objasnili smo mu kakvo ponašanje očekujemo od naših igrača. Nadam se da je naučio lekciju i da će povesti računa o svom ponašanju”, zaključio je Alofs.

Kruse za vikend nije bio na nivou na gostovanju u Hofenhajmu gde su Vukovi poraženi (0:1), a Alofs veruje da je tome dosta doprinela i informacija koju je u subotu ujutru lansirao Bild o izgubljenim parama.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

VolfzburgNemackaMaks KruzeKlaus AlofsDiter Heking

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara