"Kad zasvira Vujaklijina violina"
"Kad zasvira Vujaklijina violina"

Kup Srbije: Čačak bi Zvezdi ponovo tužno zasvirao na violini!

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.17. | 14:36

Sećanje na violine Milorada Kosanovića, Vujakliju, Zorića, Bajića i drugove koji su Zvezdu 2015. nokautirali sa 5:1, budi nadu Čačana... Igor Spasić i Borac jedva čekaju kup utakmicu

Kad zasvira Vujaklijina violina

Vest je protutnjala čačanskom čaršijom! Borac udara na Crvenu zvezdu u osmini finala Kupa Srbije... Ima li straha na Gradskom stadionu kraj Morave? Igor Spasić, trener Borca nas je kao iz topa obradovao, ne i iznenadio:“ Dobro nam došli Beograđani! Čačak čeka Zvezdu punog srca“!

Izabrane vesti

Da li je moglo bolje ili gore, za Mozzart Sport govori šef stručnog štaba kluba sa obale Morave!
„Ni bolje, ni gore, nego baš ovako kako jeste. Čačani se ne plaše Zvezde, jer samo sa velikim evropskim timovima se može igrati i ne žaliti. Mi uživamo u ovakvoj postavci žreba za Kup Srbije, jer ove godine smo počastvovani da zaista veliki broj utakmica igramo sa klubovima koji igraju Ligu Evrope. Zadovoljstvo je naše“, poručuje šef stručnog štaba Borca, Igor Spasić, a mi ne propuštamo priliku da zapitamo, kakav će sastav Čačani izvesti na novu travu Gradskog stadiona kraj Morave.
„Nadam se da će svi biti spremni, da niko neće morati da izostane. Celom timu ova utakmica je veliki motiv. Niko od igrača neće drage volje želeti to da propusti“, kaže Spasić za Mozzart Sport.

Koga trener planira za nosioca kapitenske trake? Da li je to Vladimir Bajić, stub odbrane Borca koja je na Marakani drugog dana decembra 2015, izrešetala i izbacila Zvezdu iz kupa sa 1:5? Beše to u Borčevom sastavu: Bajić, Tanasin, Živković, Miletić, Jablan, Jovančić, Mićić, Jevtović, Zorić, Knežević i Vujaklija...

Vladimir Bajić, ponovo u staroj ulozi
„Bog ako da, Bajić će nositi opet traku. On se seća utakmice na Marakani kada su Čačani iskusno kaznili Beograđane i izvojevali istorijsku pobedu. Mi sada ne prizivamo isto, ne bi bilo realno... Nadamo se samo dobroj atmosferi u kojoj ćemo dati sve od sebe i obradovati grad koji nas bodri“, rekao je Igor Spasić, a mi smo nazvali i Vladimira Bajića. Bio je na putu, pa je od nas čuo radosnu vest!
„Da li je realno... Obrni okreni, nama u Kupu Srbije Zvezda ne gine. Neka, neka, nije to ni tako loše, čak mi sve zvuči veoma zanimljivo s obzirom na odlično pređašnje iskustvo“, kaže Vladimir Bajić, a mi smo ga pitali, seća li se još uvek zvuka Vujaklijine violine?

„Kako se ne sećam, vi ciljate na onih 1:5 na Marakani? Svi smo tada svirali nestvarnu melodiju komponovanu od tri gola Zorića, zatim pogodaka Jovića, Vijaklije i Jevtovića... Pogledajte taj spisak, to je nešto što se ne zaboravlja i ne ponavlja“, rekao je za Mozzart Sport Vladimir Bajić, Zebra koja je videla i učestvovala u onome što Čačak ni do današnjeg dana ne zaboravlja...

Utakmica između Borca i Zvezde u Kupu Srbije, igra se u Čačku, 15. novembra na terenu Gradskog stadiona kraj Morave. Po pravilima takmičenja, a u slučaju da u regularnom delu ne bude pobednika, neće se igrati produžetci, već će se odmah pristupiti izvođenju jedanesteraca. 

Piše: Miloš Milić
(Foto: Star Sport)


tagovi

Borac ČačakČačakFK Crvena zvezdaJuventusKup SrbijeSrbijaVladimir Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara