"Duel Gogue i Vijere iz prošlog derbija"
"Duel Gogue i Vijere iz prošlog derbija"

KVOTE ZA 152. VEČITI DERBI: Zvezda blagi favorit i u Humskoj, razmislite o igri GG

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.09.16. | 13:17

Ali nijanse su u pitanju

Duel Gogue i Vijere iz prošlog derbijaPrivilegija zaslužena u tri susreta iz prošle sezone. Posle dve pobede i jednog nerešenog rezultata Crvena zvezda u prvi ovosezonski okršaj sa Partizanom ulazi kao blagi favorit, bez obzira na to što se igra u Humskoj. Doduše, nijanse su u pitanju, ali da ne dužimo previše: pobeda Partizana se u MOZZART kladionicama vrednuje kvotom 2,70, dok dvojka uplatu množi sa 2,65. Nerešen ishod plaća se kvotom 3,30.

I to bi otprilike bilo to što se tiče najigranijih igara u MOZZART kladionicama, ali kada su ovako neizvesne utakmice nekad je bolje zaobići konačan ishod i izabrati nešto drugo iz brojne ponude.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE: 1 (2,70), X (3,30), 2 (2,65)

Recimo, igra GG, koja je prošla na poslednja tri derbija, vredna je kvote 1,60. Prognoza da će pasti najviše dva gola plaća se sa 1,97, a da će ih biti tri ili više sa 1,70 što znači da naši odsteri ipak očekuju nešto efikasniji susret. Uostalom, odbrane večitih se nisu proslavile u dosadašnjem toku sezone. Kad je rezultat u pitanju, kvote najveće šanse daju skoru 1:1 sa kvotom 7,00. Tip da neće biti golova vredi kvote 11,00.

Uostalom, sve kvote pogledajte na adresi mozzartebet.com. I kažite nam: šta je najmudriji izbor?

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanklađenjeFK Crvena zvezdabet analiza152. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara