""
""

Laboral uništio PAO! Nisu ostali ni dugmići od Atinjana (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.04.16. | 22:45

U ekipi iz Atine najbolji strelac bio je Miroslav Raduljica sa 21 poenom, a imao je i šest uhvaćenih lopti. Ognjen Kuzmić postigao je četiri, a Saša Pavlović dva poena

Laboral Kuća potegla je prva u četvrtfinalnom duelu Evrolige protiv Panatinaikosa! Slavili su Baski ubedljivo sa 84:68 (18:16, 21:12, 25:21, 20:19) i poveli sa 1:0 u seriji.

Izabrane vesti

Sledeća utakmica ovih timova igra se u petak od 20.45, takođe u hali u Vitoriji. Na Fajnal for će otići ekipa koja zabeleži tri pobede.

Večeras je najefikasniji u Laboralu bio Darijus Adams sa 20 poena, Janis Burusis na to je dodao još 15, a Majk Džejms 11 poena. Jaka Blažič upisao je sedam, a Davis Bertans pet poena. Obojica su imala i po pet skokova.

U ekipi iz Atine najbolji strelac bio je Miroslav Raduljica sa 21 poenom, a imao je i šest uhvaćenih lopti. Ognjen Kuzmić postigao je četiri, a Saša Pavlović dva poena.

Ništa nije na početku utakmice ukazivalo da će utakmica otići u ovakvom smeru. Delovalo je da će biti malo poena, a Đorđevićeva ekipa je igrala jaku odbranu.

Sve se, međutim, raspalo u drugoj četvrtini. Atinska ekipa od 11. minuta kao da nije postojala na terenu, a odbrana  je bila misaona imenica.

Sa druge strane, Laboral je igrao kvalitetno, ali je imao i sjajno šutersko veče. Ubacivali su domaći košarkaši iz svih pozicija, a čini se da bi kroz koš prošao i frižider da su ga bacili.

 


tagovi

majk džejmsDavis Bertans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara