""
""

Lala: Moj najbolji potez - odlazak u Čačak! Tamo me vole

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.03.17. | 14:37

„Pravimo ekipu koja će sledeće sezone biti među tri-četiri u Srbiji“, kaže trener Čukaričkog

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da ga prelepe uspomene vezuju za period proveden u Čacku, ali da na utakmici protiv Borca u 26. kolu Superlige neće biti emocija.
Proveo sa u Čačku prelepo vreme i to je bio moj najbolji potez. Vodio sam ih 17 kola i bili smo drugi. Publika me tamo od prvog do poslednjeg dana prihvatila. Dakle, utakmica u nedelju je specifična za mene, ali ne sme da bude emocija“, rekao je Lalatović na konferenciji za medije na Banovom brdu.

On je dodao da su i jednoj i drugoj ekipi potrebni bodovi i da Čacani ne zaslužuju da budu na poziciji na kojoj su trenutno.
U tim se vraćaju Ožegović i Jovanović, videćemo za Docića. Juče sam održao sastanak sa igračima i rekao im da je ovo pravi put, da smo krenuli od nule sa osvojenih deset bodova u prva četiri kola bili bismo sad uz rame Zvezdi i Partizanu. Postoji nada da možemo da napravimo čudo ulaskom u plej-of, ali i ako ga ne napravimo neće biti smak sveta. Pravimo ekipu koja će sledeće sezone biti među tri-četiri u Srbiji“, poručio je Lalatović.

Izabrane vesti

Napadač Darko Zorić, doskorašnji član Borca, takođe je istakao da očekuje tešku utakmicu, pre svega zbog lošeg terena u Čacku.
Kakav teren njima, takav i nama, to ne sme da bude alibi. Ući ćemo jako kao i uvek, igramo sve bolje i nadam se da ćemo se vratiti zadovoljni“, rekao je Zorić.

Utakmica između Borca i Čukaričkog igra se u nedelju od 15 sati, a kvote Kladionice MOZZART za taj meč pogledajte OVDE, dok očekivanja iz tabora Borca možete pročitati OVDE.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad LalatovićDarko ZorićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara