""
""

Laveci je na raskrsnici: Juve već ponudio 6.000.000 evra, čekaju se ostali

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.11.15. | 13:11

Šta će Argentinac izabrati?

Jedan od igrača koji se u poslednje vreme najviše pominju kao zvezde januarskog prelaznog roka je Ezekijel Laveci. Argentincu narednog leta ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom što znači da već u januaru može da pregovara sa zainteresovanim stranama, a francuski klub može da izvuče tek neko simobilično obeštećenje. Ili čak da Lavecija pusti bez obeštećenja kako bi ga skinuo s platnog spiska.

Izabrane vesti

Laveciju je jasno da je otpisan u Pari Sen Žermenu i pomirio se sa sudbinom da odlazi iz kluba. Iako je želeo da ostane do leta, verovatnija opcija je selidba u januaru.

Ali u koji klub?

Inter, Juventus, Valensija, pa čak i Barselona su zainetersovani za popualrnog Poča. Na njemu je da izabere najbolju ili najbogatiju ponudu. U Parizu je imao ugovor vredan 5.000.000 evra po sezoni i na takve uslove može odmah da zaboravi. Ima 30 godina, daleko je od prave forme i teško da će pronaći poslodavca koji će mu ponuditi uslove sa Parka prinčeva.

Juventus je svoju ponudu već kovertirao. Ona glasi: 6.000.000 evra za dve godine. Laveci želim makar trogodišnji ugovor, pa bi možda u tom slučaju i pristao da mu plata bude manja za trećinu. Inter je takođe dobro zagrizao za Argentinca, Mančini u njemu vidi idealno pojačanje.

Barselona može da ponudi bolje uslove Laveciju, ali i manju minutažu. Najverovatnije bi imao ulogu džokera kao nekada Pedro. Dok bi u Interu bio jedan od nosilaca igre. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APari Sen ŽermenLiga 1JuventusItalijaEzekijel LaveciEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara