""
""

Leganesov strmoglavi pad: Sosijedad juri ka vrhu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.10.16. | 23:04

Sosijedadu je ovo bio drugi vezani trijumf u Primeri, ali će pravu proveru snage imati naredne subote u San Sebastijanu, kada dočekuju Atletiko Madrid - 0:2

Leganes tone sve dublje i više ne liči na onaj simpatični klub s početka sezone. Ka litici ga je gurnuo Real Sosijedad, koji je večeras bez većih problema slavio na Munisipalu de Butarke i probio se na šesto mesto španske Primere - 0:2 (0:1).

Izabrane vesti

Gosti su oba gola postigli u najboljim mogućim trenucima utakmice. Prvi na isteku pola časa igre, kada je Vilijans Hose iskoristio sjajan centaršut Karlosa Martineza i preciznim udarcem glavom matirao Serantesa.

Kakva-takva nada domaćina tinjala je sve do 59. minuta, kada je David Zuratuza gađao snažno sa ivice kaznenog prostora, a na odbijenu loptu naleteo legendarni Ćabi Prijetio i presudio domaćemtimu.

Sosijedadu je ovo bio drugi vezani trijumf u Primeri, ali će pravu proveru snage imati naredne subote u San Sebastijanu, kada dočekuju Atletiko Madrid. Leganesu se ne piše dobro, s obzirom da nardnog vikenda ide na noge Real Madridu.

PRIMERA - 10. KOLO:

Leganes - Sosijedad 0:2 (0:1)
/Hose 29, Prijeto 29/

Subota:
13.00 Hihon – Sevilja
16.15 Alaves - Real Madrid
18.30 Atletiko Madrid – Malaga
20.45 Barselona - Granada

Nedelja:
12.00 Eibar – Viljareal
16.15 Bilbao – Osasuna
18.30 Betis – Espanjol
20.45 Las Palmas - Selta

Ponedeljak:
20.45 La Korunja - Valensija

(FOTO: Action images)


tagovi

Ćabi PrijetoLeganesReal SosijedadŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara