""
""

Legende udarile po Junajtedu: Runi je užasan! Šta mu treba da šamara kečere?! Marsijalu kao da nije stalo, ovaj tim je dosadan! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | čet. 26.11.15. | 10:15

"Junajted je milion kilometara iza Barse i Bajerna", smatra Skols

Posle slabog izdanja protiv PSV-a fudbalerima Mančester junajteda ozbiljno „visi“  plasman u nokaut fazu Lige šampiona! Luj van Gal i njegovi igrači zbog toga su dobili dobru dozu zvižduka i negodovanja na Teatru snova posle utakmice, a ništa slabiji udarac nisu zadali ni legendarni igrači Crvenih đavola, Roj Kin i Pol Skols

Izabrane vesti

Nekadašnji kapiten Junajteda rekao je kako je njegov klub odigrao jednu izuzetno čudnu utakmicu na Old Trafordu, te da je ekipi jako nedostajalo adekvatno napadačko rešenje. A onda je svim silama udario po sadašnjem kapitenu - Vejnu Runiju.
"Igrači kao da su čekali da se nešto dogodi, a nisu želeli da preduzmu nešto kako bi se to i dogodilo. Vejn Runi je izgledao užasno na terenu, šta se s njim desilo?! Nedostajalo mu je koncentracije i prepoznatljivog kvaliteta, ali njegova krivica je podjednaka kao i svih ostalih igrača na terenu. No, on kao kapiten mora da se istakne", rekao je Kin i podsetio na sve što je Runi postigao do sada:
"Sve ono što je Vejn Runi uradio za Mančester je apsolutno neverovatno, njegov bilans postignutih golova je izvanredan. Ali sada kada je kapiten mora da oseti veću odgovornost i mora više da vuče ekipu".

Međutim, Kin se osvrnuo i na to šta igrači rade u svoje slobodno vreme. Naravno, prva meta bio je - Runi, koji je nedavno bio specijalni gost jedne borbe popularnih kečera. Tada je, u sklopu scenografije, udario šamar superzvezdi Vejdu Beretu, što je izazvalo opšte oduševljenje među gledaocima koji su se nalazili u Areni. Runi je taj meč ispratio zajedno sa svojim šestogodišnjim sinom Kajem
"Često mi se dogodi da postavim pitanje šta određeni igrači rade van terena. Prošle nedelje gledao sam Runija kako šamara kečera i zapitao sam se: 'Šta bre, kog đavola, njemu sve ovo treba?!' On nema nikakav profit od toga, to mu sigurno nikako ne pomaže u karijeri. U redu mi je da on izađe i uživa u slobodnom vremenu, ali ti si čoveče neko ko mora da bude primer drugima. On to nije bio te noći u ringu. On ne izgleda dobro, izgleda užasno. Psihički i fizički je jako loš. Mora što pre da pronađe sebe".

Svoje viđenje igre Mančester junajteda dao je i riđokosi majstor, Pol Skols, koji je prvo udario po timu, a onda i po najplaćenijem tinejdžeru u istoriji fudbala - Antoniju Marsijalu.
"Ponoviću ono što sam milion puta do sada rekao – ovaj Junajted je dosadan! Milion kilometara je iza Barselone ili Bajerna. Šta je ovo sa Marsijalom? On izgleda kao da mu nije stalo da li će da postigne gol. Deluje kao da mu nije stalo da li će da pogodi ili promaši. Kao špic koji želi da postiže golove to mora i da radi. Ali on uopšte ne deluje kao taj tip igrača i zbog toga mi se čini da je bolje da Junajted u januaru pronađe novog skorera", rekao je Skols.

Iako Đavoli imaju šansu da se kvalifikuju za nokaut fazu ako pobede Volfzburg kao gosti u poslednjem kolu, nekadašnji reprezentativac Engleske nije baš preveliki optimista.
"Ne bih se ja baš uzdao u to. Junajtedu ozbiljno nedostaje kvalitet u napadačkoj trećini. U redu, odbrana igra bolje, ali možete vi da se branite koliko hoćete, ali ako nemate napadače koji mogu da stvore malo magije, džaba vam je sve to. Pogledajte samo šta rade Barselona i Bajern. Imaju napadače koji u svakom trenutku mogu da naprave razliku".

Kritičan je bio i bivši napadač Mančester junajteda Majkl Oven, koji je podsetio na neka stara, bolja vremena Đavola.
"Stari Junajted bi oduvao ovu grupu, kvalifikovao bi se za nokaut fazu već posle četiri utakmice. To je priča koju Junajted ne proživljava ove sezone. Neverovatno mi je kako ovaj Junajted i dalje ima šansu da se plasira u drugu fazu, a u samom je vrhu Premijer lige. Ovaj tim se samo brani, zajedno sa sve napadačima, a u ofanzivi ih nema nigde. Igra Mančester junajteda je praktično jednodimenzionalna", zaključio je Oven

(FOTO: Action Image)


tagovi

Vejn RuniRoj KinPSV AjndhovenPremijer ligaPol SkolsMajkl OvenLuj van GalLiga šampionaHolandijaEvropaEredivizijaEngleskaAntoni Marsijal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara