""
""

Leonardo je stigao, čekaju ga bonusi: Vujadinović do kraja prve faze priprema

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.01.17. | 19:57

Brazilac sutra na medicinskim testovima, a u četvrtak ide u Sloveniju

Obećao je da će se vratiti i - evo ga. Vratio se. Leonardo da Silva Soza stigao je danas u Beograd i biće na raspolaganju treneru Marku Nikoliću za prvi deo priprema u slovenačkom Portorožu.

Prvi strelac Superlige stigao je iz Brazila u Srbiju posle produženog odmora, koji je, kao nagradu za dobre partije u prvom delu sezone dobio od sportskog dirketora Ivice Ilijeva. Danas nije trenirao, neće ni sutra, jer ga očekuju obavezni lekarski testovi, kojim su prošle sedmice bili podvrgnuti njegovi saigrači, kako bi se utvrdio stepen fizičke spreme.

Izabrane vesti

Leonardo će svakako u četvrtak putovati sa ostatkom ekipe u Portorož, ali se očekuje da pre toga Everton Luiz i on potpišu anekse ugovora kojim bi, kako je i najavljeno, dobili veće bonuse za golove, asistencije i osvojene trofeje. Ruku na srce, postoji mogućnost da taj posao bude završen i po povraktu iz Slovenije.

S druge strane, u Humskoj 1 pažljivo prate situaciju oko Nikole Vujadinovića. Njihov prvi pik za poziciju štopera nalazi se i dalje u Kini, međutim, još nije raskinuo ugovor sa Peking Enterprajzom, koji - zasad - odbija da ga pusti bez obeštećenja. Vujadinović želi samo u Partizan, postigao je i načelan sporazum sa rukovodiocima kluba, ali vreme prolazi...

Ako do kraja prve faze priprema u Sloveniji ovaj posao ne bude realizovan, postoji mogućnost da se Parni valjak okrene drugom rešenju, a kao alternativa se pominjao Marko Simić, doskorašnji štoper Hapoela iz Tel Aviva.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNikola VujadinovićLeonardo da Silva Souza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara