"Papa Franjo prvi"
"Papa Franjo prvi"

Lik pape Franje na dresovima San Lorenca

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.03.13. | 20:00

Čelnici argentinskog kluba odlučili su iskoristiti podatak da je novoizabrani poglavar Rimokatoličke crkve njihov navijač kako bi napunili klupsku kasu

Papa Franjo prvi

Čelnici fudbalskog kluba San Lorenco odlučili su, u marketinške svrhe, iskoristiti podatak da je novoizabrani papa Franjo prvi njihov verni navijač te će u narednom meču Klausure nositi dresove sa njegovim likom.

Izabrane vesti

Podsetimo, skoro svi mediji su, posle izbora donedavnog kardinala Horhea Bergolija za glavnog poglavara Rimokatoličke crkve, preneli informaciju da je novoizabrani papa veliki navijač argentinskog San Lorenca. On je nekoliko puta primao dresove i ostale suvenire kluba iz Buenos Ajresa, a svojevremeno je služio i misu prilikom obeležavanja 100 godina kluba.

U svemu ovome su se prepoznali čelnici San Lorenca koji su odlučili zaraditi neki dinar. Tako će fudbaleri koje trenira Huan Antonio Pici, u šestom kolu Klausure protiv Kolona, igrati u specijalnim dresovima na kojima će biti lik pape Franje.
“Otkako se u javnosti pojavila informacija da je papa naš navijač telefon ne prestaje da mi zvoni. To je prava ludnica“, izjavio je Pici.

Na dresu će takođe biti ispisano: „Molimo za tebe, moli za nas“.

(Foto: www.facebook.com)


tagovi

ArgentinaJužna Amerikameđunarodni fudbalpapa Franja prviSan Lorenco

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara