""
""

Limožom se ori: Uzmi Dule evro titulu! Valensija ponovo potučena do nogu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.01.16. | 22:11

Lester Bo Mekejleb je urnisao odbranu Španaca, postigao je 15 poena, dok je Leo Vesterman ubacio 11 poena i podelio sedam asistencija

Sve se promenilo za Limožu za samo 10 dana od dolaska Duška Vujoševića. Trofejni trener večeras je debitovao i u hali u Limožu, a žrtva francuskog šampiona opet je bila španska Valensija u Evrokupu - 82:67.

Izabrane vesti

Ovo je Limožu druga pobeda u dosadašnja četiri kola i sada se ponovo vratio u trku za plasman u nokaut fazu. Valensija je ove sezone upisala dva poraza, oba puta od Limoža.

Lester Bo Mekejleb je urnisao odbranu Valensije, postigao je 15 poena, dok je Leo Vesterman ubacio 11 poena i podelio sedam asistencija.

Večerašnja utakmica ličila je na onu od pre sedam dana u Valensiji, a Limož je prelomio duel u poslednjoj četvrtini, kada je i došao do ubedljive prednosti.

Serijom od 17:4 u pomenutom periodu domaća ekipa potpuno je slomila španskog predstavnika. Valensija nije uspela da se oporavi od tog udarca.
Ova utakmica pamtiće se i po prvoj tehničkoj grešci koju je Vujošević zaradio kao trener francuskog šampiona. To se desilo u trećoj četvrtini zbog progovora sudijama.

Trojica igrača u timu Valensije na ovoj utakmici imala su dvocifren košgeterski učinak. Antoan Dio postigao je 12, Rafa Martinez 17, a Fernando San Emeterio 10 poena.

Računajući duel i u kupu Francuske, u kojem je Limož prošlog vikenda dobio Burž, Vujošević je trijumfovao na sve tri utakmice od dolaska u klub.

U sledećoj utakmici ekipa Limoža će u nedelju u domaćem šampionatu dočekati Avr.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

ValensijaŠpanijaLeo VestermanFrancuskaEvroligaEvrokupDuško VujoševićBo Mekejleb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara