"Toti i Lipi 2006. godine"
"Toti i Lipi 2006. godine"

Lipi predoseća definitivni kraj Totijeve karijere: Video sam da je tužan...

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.09.15. | 18:01

"Ne znam da li je melanholičan zbog činjenice da ga Rudi Garsija više ne koristi toliko često ili je tako jer shvata da se fantastična karijera bliži kraju", rekao je legendarni strateg

Toti i Lipi 2006. godine

Jedan od najboljih trenera u istoriji itlijanskog fudbala Marčelo Lipi prisustovao je utakmici između Rome i Sasuola u nedelju, na kojoj je legendarni Frančesko Toti postigao 300. gol u karijeri za Vučicu.

Izabrane vesti

Ipak, legendarni strateg, takođe je uočio da Princ Rima više nije onaj stari…
"Bio sam na Olimpiku i video Totijev 300. gol. Navijači su se radovali, tu su bila i njegova deca, ali on je bio pomalo tužan. Ne znam da li je pomalo melanholičan zbog činjenice da ga Rudi Garsija više ne koristi toliko često ili je tako jer shvata da se fantastična karijera bliži kraju", rekao je Lipi.

Totijev 300. gol postignut je iz čistog ofsajda, ali to po Lipijevim rečima ni najmanje ne baca senku na nestvara jubilej.
"Njegov gol je bio neregularan, ali postoji toliko golova iz ofsajda...", jasan je bio Lipi.

Toti i Lipi su zajedno 2006. godine u Nemačkoj doneli Italiji titulu svetskog šampiona, a kapiten Rome je išao na Mundijal uprkos prelomu fibule i činjenici da mu je bila ugrađena metalna pločica u nozi, koja ni nakon oporavka nije izvađena. Toti je u Nemačkoj igrao u proseku od oko sat vremena po utakmici i bio jedan od najzaslužnijih za veliki uspeh Azura.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaMarćelo LipiItalijaFrančesko TotiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara