Na ceni: Maruan Felaini
Na ceni: Maruan Felaini

Liverpul i Felaini? Vrlo je moguće...

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.04.18. | 23:25

Pošto je slobodan od juna Belgijanac je tražena roba na transfer pijaci

Liverpul je ponudio trogodišnji ugovor vezisti Mančester Juanajteda Maruanu Frlainiju, piše francuski L'Ekip.

Iskusnom fudbaleru kroz nekoliko meseci ističe ugovor na Old Trafordu i male su šanse da će dobiti novi, što je povećalo intersovanje za 30-godišnjeg reprezentativca Belgije. Navodno, Felaini nije više po ukusu Žozea Murinja bez obzira što ga Portugalac često javno hvali u medijima pogotovo posle povratka nakon operacije meniskusa koju je imao tokom godine.

Izabrane vesti

Belgijancu ne manjka ponuda u narednom prelaznom roku, a pored Liverpula spominju se i kineski klubovi, kao i šampion Turske Bešiktaš koji su mu takođe ponudili ugovor. Nešto ranije njegove agente kontaktirali su i čelnici dva vodeća francuska kluba Pari Sen Žermena i Monaka i u oba tabora vide ga kao idealno rešenje za sredinu terena u narednim sezonama.

Takođe, sportiski direktor PSŽ-a Antero Enrike već neko vreme prati Felainija, a čak je i lično pričao s njim i predočio mu da ga vidi kao zamenu za Tijaga Motu kojem uskoro ističe ugovor na Parku prinčevea. Ipak, problem je što u Parizu ne znaju još ni ko će biti novi trener i da li uopšte želi Felainija, a pitanje je i kako bi njegovu sigurno monstruoznu zaradu uklopili u pravila finansijskog fer-pleja koji ima stoji kao mač nad glavom posle transfera Nejmara prošlog leta.

Sve to je, piše L'Ekip, omogućilo Liverpulu dobru stratnu poziciju pa bi Felaini mogao da bude dobra zamena za Emrea Džana koji po svoj prilici neće produžiti ugovor sa Crvenima ovog leta.

Foto: Action Images


tagovi

Maruan Felaini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara