""
""

Liverpul kupuje štopere: Papadopulos i Ture glavne mete

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.05.13. | 18:30

Defanzivci Mančester Sitija i Šalkea bi mogli da završe na Enfildu prema pisanju engleskih medija

 

Izabrane vesti

Liverpul je rešio da rano započne prelazni rok kako bi što pre oformio ekipu koja bi konačno mogla da bude konkurentna u borbi za titulu u Premijer ligi. Zato su spisak pojačanja otvorili sa štoperima. Prema inromacijama ostvrsvkih medija, prve mete Rdesa za pozicije centralnih bekova su Kolo Ture iz Mančester Sitija i Kirijakos Papadopulos iz Šalkea.

Ture bi u naredne dve nedelje trebalo da potpiše kao slobodan igrač budući da mu ističe ugovor sa Mančester Sitijem. On je 2009. godine stigao u Siti iz Arsenala za odštetu od 17 miliona evra, a budući da uprava vicešampiona Engleske ne namerava produžetak ugovora sa iskusnim štoperom, pitanje je dana kada će doći do njegove siledbe na Enfild Roud.

I dok će do Turea doći relativno lako, Liverpul će morati dobro da se pomuči da bi angažovao i supertalentovanog štopera Kirijakosa Papdopulosa jednog od najboljih mladih defanzivaca planete. Navodno, Liverpul je spremio 12 miliona funti za sjajnog Grka, ali Šalke ne želi ni da razgovara ako neko ne ponudi bar 19 miliona funti. Da stvari po Liverpul budu još gore, Papdopulos se pominje i kao velika želja Žozea Murinja u Čelsiju… 

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaKirijakos PapadopulosKolo TureLiverpulMančester SitiNemackaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara