"Kirijakos Papadopulos"
"Kirijakos Papadopulos"

Liverpul opet u klinču sa bundesligašima – 14 miliona evra za Papadopulosa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.13. | 12:01

Šalke, ipak, insistira na ugovorom propisano obeštećenje od 22,5 miliona evra

Kirijakos Papadopulos

Borusija Dortmund je Liverpulu preotela Henriha Mhitarjana, a da Crveni i trener Brendan Rodžers zaista imaju shvatanje fudbala nalik Nemačkom potvrđuje nam i današnja informacija tiražnog Bilda. Najprodavaniji list u Evropi, naime, tvrdi da je klub sa Enfilda sada krenuo u napad na Kirijakos Papadopulosa, grčkog defanzivca na privremenom radu u Šalkeu.

Izabrane vesti

Interesovanje Liverpula za Papadopulosa, doduše, nije baš novost, ali Bild danas prenosi da bi 21-godišnji štoper vrlo lako mogao da se preseli na Enfild.

Liverpul, naime, pokušava da iskoristi manje zdravstvene probleme Grka (koleno je u pitanju) i ubedi Šalke je da ponuda od 14 miliona evra sasvim realna za Papadopulosa.

Međutim, tim iz Gelzenkirhena ne odustaje od ugovorom propisanog obeštećenja od 22,5 miliona evra. Uostalom, Papadopulosa bi u svojim redovima videli još neki engleski klubovi, pa Šalke sebi može da dozvoli luksuz cenkanja.

Papadopulos bi trebalo da u timu Crvenih popuni rupu nastalu po odlasku Džejmija Karagera u penziju. Naravno, mesto u startnih 11 mu ne bi bilo zagrantovano, jer je u klub stigao i Kolo Ture, a tu su i dalje i Martin Škrtel i Danijel Ager, s tim da bi ovaj poslednji prema nekim informacijama mogao da završi u Barseloni.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaKirijakos PapadopulosLiverpulNemackaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara