""
""

Ljubavni trougao Barselone, Sevilje i Atletiko Madrida: U igri Gameiro i Vijeto, očekujte neočekivano

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.07.16. | 22:55

Šta će dobiti Jorgandžije, postavlja se pitanje...

U smiraj dana kada su transferi u pitanju na Pirinejima sve puca! Kako piše katalonski Sport pod vinjetom "ekskluzivno", Barselona je dogovorila prelazak Kevina Gameira u svoje redove! Ističe se da je omaleni fudbaler gledao prijateljski meč Sevilje i  Sandhauzena (2:1) sa tribina baš iz tog razloga i da će ovaj transfer biti uskoro i ozvaničen, te da će se Gameiro staviti na raspolaganje treneru Luisu Enrikeu.

To dalje povlači nove posledice. Ali, baš neočekivane. Iako se napadač Atletiko Madrida Lusijano Vijeto već danima strogo povezuje sa Barselonom i delovalo je da je to gotova stvar, sada nam dolaze oprečne informacije. Potpuno drugačije od očekivanih.

Izabrane vesti

Prvo je prvi čovek Atletiko Madrida Enrike Serezo rekao da nikakve zvanične ponude Barselone za Vijeta nije bilo, a sada je španski novinar Sezar Luis Merlo nastavio u istom smeru, dalje od Barselone, i javio kako je Vijeto dao reč Sevilji i da je dogovorena njegova jednogodišnja pozajmica sa mogućnošću otkupa!

Potpuni obrt.

Logičan sled razmišljanja tera nas da postavimo pitanje - a šta bi u tom slučaju pripalo Atletiku? Do sada su se spominjala mnoga velika imena - Obamejan, Ikardi, Gameiro, Kosta, Baka, Kavani... Budnim okom motrimo na Jorgandžije u narednom periodu.

Opasno se zakuvalo na Pirinejima...

Sve vesti vezane za prelazni rok možete pratiti u našem SPECIJALU.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraLusijano Vijetoletnji prelazni rok 2016Kevin GameiroEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara