""
""

Ljudi, Istanbul je neuništiv! Bešiktaš i dalje ne može do liderske pozicije! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.16. | 19:02

Bašakšehir odneo veliki bod sa Turk Telekom Arene - 1:1

Neće njihova bajka trajati kratko, niti nekoliko kola. Istanbul Bašakšehir je lider turskog prvenstva. I to sa velikim L. Ekipa koja je već porazila Galatasaraj, pokazala snagu i u sudaru sa Fenerom, preživela je još jedno gostovanje protiv slavnijeg i tradicijom bogatijeg gradskog rivala. Bešiktaš je ostao kratkih rukava u nameri da zasedne na čelo Superlige.U velikom derbiju turskog prvenstva Istanbul je odneo bod sa Turk Telekom Arene – 1:1.

Gledajući rezultat gostv imaju razloga za zadovoljstvo. Ostali su neporaženi, pokazali su snagu na neprijateljskoj teritoriji, ali... Istanbul Bašakšehir je bio bolji rival i mnogo, mnogo bliži pobedi. O tome govori suva statistika, ali i dešavanja sa stadiona Bešiktaša u čijim redovima nije bilo Duška Tošića.

Izabrane vesti

Imao je Istanbul u većem delu prvog poluvremena više od igre, imao je i više šuteva na gol rivala. Imao je na posletku i vođstvo. Ponovo je sve odradio bosanski internacionalac Edin Višća, uputio idealan centaršut, a loptu iza leđa golmana Bešiktaša smestio je Under volej udarcem.

Videlo se da gosti pucaju oda samopouzdanja. Uostalom, imali su četiri pobede u nizu i zvanje lidera na tabeli. Nisu pretrpeli nijedan poraz u sezoni. Ipak, u paklu Turk Telekom Arene samo su jednom spustili ruke. Dovoljno da Marselo izjednači rezultat u 51.minutu. Imao je Bešiktaš dovoljno vremena da okrene rezultat, ali protiv neuništivog Istanbula nije mogao više.

SUPERLIG, 12. KOLO

Petak:

Galatasaraj - Bursa 3:1 (1:1)

/Oztekin 31, Snajder 55, Derdijok 90+1 - Kanacizkus 14/

Alanja - Kajzeri 3:0 (0:0)

/Sakej 48, Vagner Lav 87 pen, Akbaba 90+1 pen/

Subota:

Karabuk – Gacijantep 2:0 (2:0)
/Jatabare 18, Traore 34/

Ahisar – Kašimpaša 1:0 (1:0)
/Sisoko 8/

Bešiktaš - Istanbul Bašakšehir 1:1 (0:1)
/Marselo 51  - Under 21/

Antalija – Adana 1:0 (1:0)
/Mota 44/

Nedelja:

14.00 Genčlerbirligi - Trabzon

17.00 Rize - Fenerbahče

Ponedeljak:

18.00 Konja - Osmanli

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaRikardo KvarežmaSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara