""
""

Lorenco se nada malom čudu u nedelju

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.06.17. | 13:04

Pobeda na Muđelu bila bi ove godine veliko čudo za Španca. On se ipak nada malom zgoditku, odnosno rezultatu koji ga neće osramoititi posle serije pobeda u Italiji

Šta reći o Horheu Lorencu koji je četiri puta u poslednjih pet godina osvajao Muđelo, a ne zapitati se gde nestade sva ta energija večitog favorita? On to više nije, ne zbog sebe samog, već zbog motocikla kome ne može da se prilagodi.
“Nakon šestog mesta u Le Manu, a naročito posle jako uspešnog testa koji nam je mnogo pomogao u Muđelo dolazim poprilično srećan. Mislim da smo konačno pronašli neka rešenja za prednje gume, a cilj nam je da budemo konkurentni”, rekao je Horhe Lorenco, a prenosi Marka.
“ To je jedna od meni omiljenih staza. Ima impresivne pravce, brze krivine, ali Muđelo je i mesto gde sam dosta puta slavio u prošlosti. Znate, Dukati se naravno tamo oseća kao kod kuće pa će to biti dodatni motiv za mene”, poručio je Horhe Lorenco sada već uspavanim španskim navijačima koji su se okrenuli Maveriku Vinjalesu, Marku Markezu i Daniju Pedrosi jer osećaju da od Lorenca ove godine sigurno neće puno toga videti.

Izabrane vesti

(Foto: Printscreen)


tagovi

DukatiHorhe LorencoTrka u Muđelu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara