"Ovo moram da vidim"
"Ovo moram da vidim"

Lude scene u Rumuniji, huligani iz Kluža prete: Ispadnete li, lomimo noge! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.03.15. | 20:20

U Konkordiji pak trener najavljuje ostavku posle istorijskog uspeha?!

Ovo moram da vidimRemi u susretu Univerzitatea i Botošanija u Klužu, istorijska pobeda Konkordije na gostovanju kod Dinama i slavlje odlične Univerzitatee iz Krajove protiv posrnulog Petrolula u 22. kolu Lige 1. Ali koga još briga za rezultat u ludom rumunskom fudbalu u kome je sama igra neretko u drugom planu*

Pa tako glavna vest sa utakmice Dinama i Konkordije nije šokantna pobeda gostiju od 3:0 i postavljanje klupskog rekorda od osam utakmica bez poraza već najava trenera Marijusa Šumudike da bi vrlo lako već sutra mogao da podnese ostavku zbog nesuglasica sa menadžmentom kluba.
"Ima ovde mnogo problema, ali ne želim o tome. Čućete svakako kroz koji dan. Ja samo želim nešto više od ovog posla. Neću da se ceo život borim za opstanak", kaže Šumudika.

Izabrane vesti

Kolega sa klupe Dinama Flavijus Stojčan morao je da se nosi sa zahtevima navijača da ode sa te funkcije. Drugi put u ovoj sezoni? Duel sa Konkordijom mu je naime bio povratnički na mestu na kojem ga je novembra 2014. Mihaj Teja. Sada obrnuta situacija?!

Najteže je međutim igračima Univerzitatee iz Kluža, koji su igrali samo 0:0 protiv Botošanija, pa ih je ispred svlačionica sačekalo 500 besnih huligana. "Ako ispadnete, slomićemo vam noge", "Svuda vas pratimo, a vi nas brukate" i druge preteće i uvredljive poruke bile su "nagrada" za petu uzastopnu utakmicu bez postignutog gola.

 

Univerzitatea iz Krajove je pak nastavila da plista i u Ploeštiju savladala Petrolul sa 2:1 zahvaljujući golovima Nunja Roče i Pabla Danijela Brandana. Posle samo dva boda osvojena u prvih šest kola Univerzitatea iz Krajove ne zna za poraz punih 16 ligaških utakmica.

Liga 1, 22. kolo:

Ponedeljak:

Targu Mureš – Brašov 1:0 (1:0)
/Ziku 42/

Utorak:

Univerzitatea Kluž – Botošani 0:0

Dinamo – Konkordija 0:3 (0:1)
/Alves 13, Elhamid 53ag, Dina 85/

Petrolul – Krajova 1:2 (0:1)
/Astafei 49 – Roča 6, Brandan 52/

Sreda:
14.30: Ocelul – Jaši
16.30: Astra – Rapid
18.30: Čahlaul – Steaua

Četvrtak:
13.00: Vitorul – Panduri
15.00: Gaz Metan Medijaš - Kluž

(FOTO: Action Images)


tagovi

Univerzitatea KrajovaUniverzitatea KlužRumunijaPetrolulnavijačiLiga 1huliganiEvropaDinamo BukurestBotošani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara