"u strelce se upisao i Mario Pašalić"
"u strelce se upisao i Mario Pašalić"

Ludo zezanje u Monaku: Sedmoligaš izašao sa dva špica i primio 10 komada, Traore pomahnitao... Bukvalno (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.01.16. | 21:00

Eto šta se desi kad spojiš sedmoligaša i klub sa desetinama miliona na raspolaganju

u strelce se upisao i Mario PašalićIme mu je Sen-Žan Boliju, a morali biste dobro da "proguglate" ne biste li iskopali nešto više o ovom francuskom sedmoligašu. Ali zato ste večeras mogli da saznate da u tom malenom klubu imaju trenera kojem se "ponos" vuče do poda. Izašao je prkosni Stefan Martino hrabro na crtu Monaku, protiv Karvalja, Fabinja, Mutinja, Tulalana, Silve i ostalih skupih asova na teren poslao tim u formaciji 4-4-2 sa rombom u sredini i naravno - primio skoro tuce golova. Ali ne mogu u Sen-Žan Boliju da budu sasvim nezadovoljni, jer su uspeli i da dva puta zatresu mrežu slavnog kluba i to na njegovom stadionu Luj drugi - 10:2.

Centralna figura meča bio je Lasina Traore, 203 centimetara visoki napadač iz Gane koji je blistao u Rusiji, ali se nije baš snašao po odlasku prvo u Everton (nisu pomogle ni silne povrede), a potom i u Monako. Ove sezone u Monaku samo 467 ligaških minuta, dva gola, još dva u Kupu i večeras - četiri za nekih 25 minuta. Ali tek da ono malo navijača Monaka iz Srbije, ako takvih uopšte ima s obzirom na to da ih manjka i u samoj Kneževini, ne počne da urla na trenera Leonarda Žardima zato što mu češće ne ukazuje šansu: Traore je tih 25 minuta blistave igre okončao isključenjem zbog sukoba sa protivničkim fudbalerom.

Izabrane vesti

Sedmoligašem dakle.

Strelci za Monako bili su i Andrea Ragi, Fares Baluli, Fabinjo sa penala (dva puta), Elder Košta i Mario Pašalić. Prvi put posle 1994. godine neki francuski prvoligaš postigao je deset golova u Kupu. Deset komada Monako je sve skupa postigao i u prethodnih deset utakmica.

Što se tiče Sen-Žan Bolijua... Važno je učestvovati, zar ne?

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

MonakoLiga 1Lasina TraoreFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara